29 / 04 / 2024

Budan Termal SPA Hotel ve Convention Center açıldı!

Budan Termal SPA Hotel ve Convention Center açıldı!

Afyonkarahisar'da yeni bir 5 yıldızlı otel daha hizmete girdi. Afyonkarahisar'da hizmete yeni giren Budan Termal SPA Hotel ve Convention Center tarafından basına tanışma yemeği düzenlendi.




Otelde, bir çok hastalığa iyi geldiği bilinen ve "Doktor balıklar' diye adlandırılan bölümlerle birlikte, çok sayıda şifa kaynağı bölümün olduğu kaydedildi. Gerçekleştirilen toplantıda otel ile ilgili bilgilere veren Budan Termal SPA Hotel ve Convention Center Genel Müdürü Muzaffer Aktar, otelin Kasım ayından beri faaliyette olduğunu, resmi açılışının ise önümüzdeki günlerde yapılacağını belirtti. 


'Yeraltından gelen sağlığı keşfedin' sloganı ile yola çıktıklarını dile getiren Aktar. "Termal SPA olanaklarımız ve çeşitliliğimiz çok fazla, gezip görerek ve kullanarak Afyon'da ilk defa göreceğiniz özelliklerimiz var. Otelimizde bulunan binamızda V.I.P kongre salonlarımızda, aile içi doğum günü partilerinden ve küçük grup toplantılarından tutun, bin 500-3 bin kişilik büyük organizasyonlara kadar ev sahipliği yapacak her türlü teknolojik ve teknik donanıma sahibiz. İhtiyaç duyulan her organizasyonda varız 7'den 70'e tüm misafirlerimizin sudan gelen sağlığın ve şifanın yanı sıra. huzur bulup keyif dolu eğlenceli zamanlar yaşayacağı, büyülü bir atmosferi içinde barındıran otelimiz Selçuklu-Osmanlı mimarisi ile modern yapının harmanlanmasıyla dizayn edilmiştir" dedi.


Son An


Geri Dön