05 / 05 / 2024

Bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 24 Ocak Salı altın bilezik fiyatları kaç lira?

Bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 24 Ocak Salı altın bilezik fiyatları kaç lira?

Son dakika altın fiyatları 24 Ocak Salı günü de altın alıp satacaklar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın bilezik fiyatlarına çevrildi. Bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 24 Ocak Salı altın bilezik fiyatları kaç lira?



SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI

Son dakika altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. 24 Ocak Salı günü altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''gram altın ne kadar? Çeyrek altın fiyatı 24 Ocak kaç lira? Tam altın kaç lira?''sorularınn yanıtını araştırıyor.

Bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 24 Ocak Salı altın bilezik fiyatları kaç lira?

Ons altın an itibariyle 1936 dolardan işlem görüyor.  Gram altın 1194 liradan satışa sunulurken çeyrek altın fiyatı 1953 lira oldu. Bugün yarım altın fiyatı 3905 lira, tam altın fiyatı 7781 lira, Ata altın fiyatı 7978 lira, Atabeşli altın fiyatı 39,782 lira, gremse altın fiyatı ise 19,465 liradan satışıa sunuluyor.

Altının geri vites yapacağı tarih resmen belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş büyük felaketi açıkladı! Koşun hemen bakın

Altın borcu olanlar hemen bakın! Altın Kahini İslam Memiş peş peşe açıkladı! Bunu yapan yandı! Bekleyin ve görün

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor! Gram altın çeyrek altın ne kadar? Hemen bakın! 24 Ocak 2023 altın fiyatları

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön