03 / 05 / 2024

21 Ocak Cumartesi 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? Altın bilezik fiyatları bugün kaç TL?

21 Ocak Cumartesi 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? Altın bilezik fiyatları bugün kaç TL?

21 Ocak Cumartesi günü altın bilezik fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? Altın bilezik fiyatları bugün kaç TL?



Küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeler yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Gram altın bugün 1190 lira seviyesine yükselirken 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları da yükselişe geçti. Peki 21 Ocak Cumartesi 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatı kaç TL? Bugün altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? İşte son dakika altın bilezik fiyatları...


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön