28 / 04 / 2024

20 Ocak Cuma 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? Altın bilezik fiyatları bugün kaç TL? 

20 Ocak Cuma 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? Altın bilezik fiyatları bugün kaç TL? 

Son dakika altın fiyatları küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından takip ediliyor.  Altın alıp satacak olan vatandaşlar güncel alış satış fiyatlarının ne olduğu merak ediyor. Peki, 20 Ocak 2023 altın bilezik fiyatları ne kadar? İşte, 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik alış satış fiyatı.



Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Gram altın güne yeni rekor ile başlayarak 1190 liraya kadar yükseldi. Ons altın ise 1923 dolar seviyesinden işlem görüyor. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? Altın bilezik fiyatları kaç lira? Altın bilezik fiyatları kaç TL? 20 Ocak altın bilezik fiyatları.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön