Altın & Dolar

Bugün altın alalım mı? İslam Memiş az önce açıkladı! Yatırımcılar tetikte...

Altın fiyatları bugün rekor kırdı ve gram altının fiyatı 2 bin 851 TL'ye yükseldi. Altın ve para piyası uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki hareketliliği değerlendirerek yatırımcıları uyardı. 

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde rekor kırdı. Son zamanların en yüksek seviyesi test edildi ve gram altın fiyatı 2 bin 851 liraya çıktı. Altın yatırımcısının yüzü gülerken, altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten 'alım' konusuyla ilgili son dakika açıklaması geldi.  Memiş, altın fiyatlarındaki hareketliliği değerlendirerek yatırımcıları uyardı.

BUGÜN ALTIN ALALIM MI?

Altın fiyatlarındaki yükseliş karşısında yatırımcılar ''altın alalım mı, bekleyelim mi? Ne zaman altın alalım? Hangi seviyeden altın almalıyız? Bugün altın almak için doğru zaman mı? Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor. 

İslam Memiş, az önce sosyal medya hesabından altındaki rekor haberini duyurarak açıklama yaptı. Memiş,  altın fiyatlarının yıl sonuna kadar yükselmeye devam edeceğini açıkladı. Milyonların merak ettiği ''bugün altın alalım mı?'' sorusuna ise net şekilde ''HAYIR'' dedi. İşte İslam Memiş'in sosyal medya hesabı X'ten yaptığı o paylaşım....

İslam MEMİŞ @islammemiss

Gram altının yeni rekoru 2.851 lira
Ons altının 2.570 dolar

Yıl sonuna kadar rekor denemeleri devam edecek.

Ancak bugün alırmıydım? Hayır

Altın fiyatları atağa geçti! Son zamanların en yüksek seviyesinde! 13 Eylül 2024 Kapalıçarşı altın alış satış fiyatı!

Altını olanlar ya da altın almak isteyenler dikkat! Rekor kıran altın için İslam Memiş’ten yeni açıklama geldi!

Altın fiyatları yükseliyor! Yastık altında 1 gram altını bile olan yaşadı! 12 Eylül gram ve çeyrek altın ne kadar oldu?