27 / 04 / 2024

Bugün başvurular başladı! Memur olmak için kaçırılmaz fırsat

Bugün başvurular başladı! Memur olmak için kaçırılmaz fırsat

Gelir İdaresi tarafından 2 bin memur alımı olacak. Başvurular ise bugün başladı. KPSS puan şartının aranacağı personel alımına ilişkin detaylar netleşti. İşte Gelir İdaresi Başkanlığı 2 bin memur alım ayrıntıları...



BAŞVURULAR NE ZAMAN VE NASIL YAPILACAK?
Adaylar başvuruların 10 Ocak-19 Ocak 2023 tarihleri arasında son gün saat 17.30’a kadar http://sinav.gib.gov.tr adresindeki “Online Sınav Sistemi”ne kayıt olarak, sistemde yer alan sınav başvuru formunu elektronik ortamda doldurmaları suretiyle yapacaktır.

Adaylar başvuru sırasında öncelik sırasına göre en fazla 5 (beş) ili tercih edebileceklerdir. İl içinde atama yapılacak birden fazla yer belirlenmişse, adaylar belirlenen bu yerlerin tamamını, tercih ettikleri her il için ayrı ayrı olmak üzere öncelik sırasına göre başvurularında belirtmek zorundadırlar. Adaylar daha sonra bu tercihlerinden vazgeçemeyeceklerdir.

SINAV TARİHİ VE YERİ
Giriş sınavının yazılı bölümü 19 Şubat 2023 Pazar günü saat 10.00’da Ankara’da yapılacaktır. Sınava girmeye hak kazanan adayların isimleri ile söz konusu adayların nerede sınava gireceklerine ilişkin listeler, yazılı sınav tarihinden en az 10 gün önce Başkanlığın internet sitesinde (www.gib.gov.tr) ilan edilecektir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön