27 / 04 / 2024

Bulut Yönetim, toplu yapılarınızı kolaylıkla yönetmenizi sağlıyor!

Bulut Yönetim, toplu yapılarınızı kolaylıkla yönetmenizi sağlıyor!

Farklı ofis programları ile veri alışverişi yapabilme özellikleri ve kolay kullanıma sahip Bulut Yönetim; Toplu yapılarınızı Kat Mülkiyet Kanunu çerçevesinde internet üzerinden kolaylıkla yönetmenizi sağlıyor...




Muhasebe alt yapısının olmasıyla diğer sistemlerden ayrılan Bulut Yönetim toplu yapılarınızı Kat Mülkiyet Kanunu çerçevesinde internet üzerinden kolaylıkla yönetmenizi sağlıyor.


Neden Bulut Yönetim?

Entegre Çözüm

Toplu yapıların ihtiyacı olan “Aidat Takip”, “Kanuni Takip”, “Muhasebe”, “Halkla İlişkiler”, “İletişim” ve “Raporlama” programlarını tek bir çözüm halinde sunar.


Anlık Raporlama

Bütünleşik yapısı ve tek bir program kullanımı ile veriler için kayıt bütünlüğü sağlar. Bu bütünlük ile her an tüm verilere ulaşılarak ihtiyaç duyulan her türlü rapor kolaylıkla alınır.


7/24 Online Tahsilat

128-bit SSL sertifikalı e-tahsilat modülü, tüm bankaların Sanal Pos sistemlerine entegre edilmiştir. Kurumsal internet sitesi üzerinden her zaman ve her yerden güvenli bir şekilde tahsilat yapılabilir. E-tahsilat ile oluşan tüm işlemler ilgili hesaplara otomatik olarak kaydedilir.


Kolay ve Hızlı İletişim

İsteğe bağlı olarak sınırsız E-posta, SMS ve yazı şablonları oluşturulabilir. Şablonlar, anlık program verilerini kullanarak kişiler ile iletişimi sağlar. Bu iletişim kayıtları, zaman ve muhatap bilgileri ile saklanır.


Çağrı Destek Sistemi

Yönetime yapılan her türlü öneri, şikayet ve talepler kayıt altına alınır. Bu çağrılar ilgili birimlere atanabilir. Her bir birim, ilgili çağrı ile bir veya birden fazla iş yapabilir. Bu kayıt yapısı aylık faaliyet raporlarına kaynaklık eder.


Tek Düzen Hesap Planına Uygun Kayıtlar

Her işlem Tek Düzen Hesap Planına uygun kaydedilir. İster “İşletme Hesabı” ister “Bilanço” esasına göre mali raporlar alınabilir.


Kolay Kullanım

Son teknoloji yazılım mimarisi, kullanıcı dostu ekranları ve farklı ofis programları ile veri alışverişi yapabilme özellikleriyle basit ve kolay kullanıma sahiptir. Program kullanımı için muhasebe uzmanlığı gerekmez.


Verimlilik

Tekrarlanan işler olan tahakkuk, günlük gecikme cezası hesaplama ve birden fazla borç türü takibi program tarafından otomatik olarak yapılır. Tek program ile kayıt bütünlüğü olması ve kayıtların mükerrer tutulmaması, yönetime kolaylık sağlar.


Güncel Teknoloji

Günümüzün teknoloji yaklaşımı olan “Bulut” mantığı ile veriler, lokasyon bağımsız 7/24 ulaşılabilecek profesyonel sunucularda tutularak güvenli kullanım ve düzenli yedekleme ile fazladan yatırım gerektirmez.


www.bulutyonetim.com 


Geri Dön