28 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul adres bilgileri!

 Bulvar İstanbul adres bilgileri!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Bulvar İstanbul adres bilgileri için 444 66 10 no'lu telefon numarası ile iletişime geçebilir ve proje hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Bulvar İstanbul'da dairelerin metrekare birim fiyat 2 bin 300 TL olarak belirlendi.



Bulvar İstanbul projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri yer alıyor.  Bulvar İstanbul adres bilgileri 'nden önce projenin detaylarından bahsedelim.


2 etaptan meydana gelen  Bulvar İstanbul  projesi toplamda 1.500 adet daireden oluşuyor. Özkar-Özülke İnşaat tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul Evleri İstanbul Başakşehir'de yükseliyor.


Satışların devam ettiği Bulvar İstanbul Evlerinde 1 adet rezidans kulesi ve 15 adet konut bloğu bulunuyor. Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul fiyat listesi kapsamında konutlar 2 bin 300 TL olan metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor.


Başakşehir Bulvar İstanbul Evlerinde fitness center, Türk hamamı, buhar odası, sauna, dinlenme alanları, bisiklet yolları, spor tesisler ve yüzme havuzu bulunuyor. Bulvar İstanbul adres bilgileri şöyle:


Bulvar İstanbul adres bilgileri:

Telefon: 444 66 10 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön