06 / 05 / 2024

Bulvar İstanbul projesi!

Bulvar İstanbul projesi!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Bulvar İstanbul projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 300 TL'den başlangıç gösteriliyor. Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde konut ödemeleri banka kredili ya da firma bünyesinde vadeli olarak yapılıyor...




Özkar İnşaat ile Özülke İnşaat işbirliğiyle inşa ediliyor olan Bulvar İstanbul projesi İstanbul Başakşehir bölgesinde hayata geçiriliyor. Bulvar İstanbul projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor.


Bulvar İstanbul projesinin arsası Emlak Konut GYO arsa ihalesinde 723 milyon TL'ye alındı. 15 konut bloğu ile 1 adet rezidans kulesinin inşa edileceği Bulvar İstanbul projesinde 1.500 adet konut bulunuyor. Bulvar İstanbul projesinde 1+1'den 6+1' e kadar seçenekler sunuluyor.


Bulvar İstanbul projesinde metrekare satış fiyatı 2 bin 300 TL'den başlıyor. Bulvar İstanbul projesinin satış ofisi ile 444 66 10 telefon numarasını arayarak görüşme yapabilirsiniz. Bulvar İstanbul projesi Bahçetepe İstanbul projesinin üst kısmında kalıyor.


Bulvar İstanbul projesi içerisinde yüzme havuzu, bisiklet yolu, yürüyüş yolları, sauna, fitness merkezi, buhar odası, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


Bulvar İstanbul projesinde banka kredili ödemeler ve firma bünyesinde vadeli ödemeler yapılabiliyor. İnşaat başladıktan sonra 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanan Bulvar İstanbul projesi için ön talepler toplanıyor. 



Bulvar İstanbul projesi iletişim

Telefon: 4446610 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Geri Dön