03 / 07 / 2024

Bulvar İstanbul telefon numarası!

Bulvar İstanbul telefon numarası!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Başakşehir Bulvar İstanbul telefon numarası kapsamında projede hakkında detaylı bilgi almak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için 444 66 10 no' lu irtibat numarasını arayabilirsiniz.



1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon tipinde dairelerin yer aldığı  Bulvar İstanbul  projesi İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor. Bulvar İstanbul telefon numarası haberimizin devamında yer alıyor.


1 adet rezidans kulesi ve 15 adet konut bloğundan meydana gelen Bulvar İstanbul Evleri Özkar ve Özülke İnşaat girişimi ile yükseliyor.  Satışların devam ettiği Bulvar İstanbul Başakşehir Konutlarında daireler 2 bin 300 TL'den başlayan metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor. 


Bulvar İstanbul numarası bilgisinden önce projenin imkanlarından bahsedelim. 2 etaptan oluşan Bulvar İstanbul Başakşehir Evlerinde otopark, dinlenme alanları, bisiklet yolları, fitness center, spor tesisler, Türk hamamı, buhar odası, sauna ve yüzme havuzu bulunuyor. 


110 bin metrekare arazi alanına sahip olan Bulvar İstanbul Evlerinde toplamda 1.500 adet konut yer alıyor.  Bulvar İstanbul Evlerinde teslimler 36 ay sonra gerçekleşecek. Başakşehir Bulvar İstanbul ulaşım bilgisi şöyle:


Bulvar İstanbul telefon numarası:

Telefon: 444 66 10 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön