27 / 04 / 2024

Bünyan Belediye Meclisi yeni imar planını kabul etti!

Bünyan Belediye Meclisi yeni imar planını kabul etti!

Bünyan Belediye Meclisi, 2016 yılı bütçesini 26 milyon lira olarak belirledi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 6 gündem maddesinin karara bağlandığı Meclis toplantısında, yeni imar planları maddeleri oy birliğiyle kabul edildi.



Bünyan Belediye Meclisi, 2016 yılı mali bütçesini 26 milyon lira olarak belirledi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 6 gündem maddesinin karara bağlandığı Meclis toplantısında, yeni araç ve ekipmanların alınması, yeni imar planları maddeleri oy birliğiyle kabul edildi.


Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, belediyenin 2016 yılı mali bütçesinin 26 milyon lira olarak planlandığını belirterek, "Bünyan Belediyesi'nin 2016 yılı performans bütçesi kabul edilmiştir. 2016 yılı bütçemiz, geleceğin Bünyan'ını hazırlarken atılacak adımlar ve yapılacak yatırımlar göz önen alınarak belirlenmiştir" ifadesini kullandı.


Gelecek yıl bütçesinin Bünyan'ı daha da ileri götüreceğini bildiren Gülcüoğlu, şunları kaydetti:"Bilimsel araştırmalar gösteriyor ki ilçemiz, önümüzdeki birkaç yılda önemli bir nüfus artışı yaşayacak. Bu nedenle ilerleyen yıllarda yeni sorunların ortaya çıkmaması için gerekli alt ve üst yapı çalışmaları yapılarak eksiklerin biran önce giderilmesi gerekiyor. Bizden beklenen hizmetler var. Hemşehrilerimizin beklentilerine yerinde ve zamanında cevap vermek, ilçemizi geleceğe hazırlamak adına 2016 yılı için planladığımız bazı yatırım ve projeler var. 2016 yılı bütçemizi bu doğrultuda hazırladık. Belirlenen bütçenin büyük bir kısmını ise ilçemize yeni bir vizyon kazandıracak bu yatırım ve projeler için ayırdık."


Radikal


Geri Dön