30 / 04 / 2024

İznik Belediye Meclisi yeni imar planını onayladı!

İznik Belediye Meclisi yeni imar planını onayladı!

Bursa’nın İznik ilçesinde 4 kat yapılaşmaya imkan tanıyan imar değişikliği Belediyesi Meclisi’nden geçti.Sur dışı kuzey ve güney kısmı nazım imar plan revizyonları 1/5000’lik nazım imar planı Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.



Bursa’nın İznik ilçesinde 4 kat yapılaşmaya imkan tanıyan imar değişikliği Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden geçti.Sur dışı kuzey ve güney kısmı nazım imar plan revizyonları 1/5000’lik nazım imar planı Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin oy birliği ile kabul edildi. 


İznik’in 3 ile 4 kat sorunu Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görüşülerek kabul edildi. İznik’te konut sahibi olanların yıllardır beklediği 9.50 olan kat yüksekliğinin 12.50’ye çıkması ile bazı bölgelerde sıkıntı giderildi. 1 aylık askı süreci sonunda yürürlüğe girecek olan imar planları ile İznik’in imajı değişecek. Vatandaşlar 3 ve 4’üncü katlara ruhsat alabilecek.İznik'te 4 kat yapılaşmaya Belediye Meclisi'nde görüşülerek imkan tanıyan imar değişikliği kabul edildi. İznik'te konut sahibi Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nden olanların yıllardır beklediği 9.50 olan geçti. Sur dışı kuzey ve güney kısmı kat yüksekliğinin 12.50'ye çıkması nazım imar plan revizyonları ile bazı bölgelerde sıkıntı giderildi. 1 1/5000'lik nazım imar planı Bursa aylık askı süreci sonunda yürürlüğe Büyükşehir Belediye Meclisinin oy girecek olan imar planları ile İznik'in birliği ile kabul edildi. İznik'in 3 ile 4 imajı değişecek. Vatandaşlar 3 ve kat sorunu Bursa Büyükşehir 4'üncü katiara ruhsat alabilecek. 


Bursa Kent


Geri Dön