19 / 05 / 2024

Burak Kaya, Kaya Palazzo Golf Resort yatırımı ile ödüle layık görüldü!

 Burak Kaya, Kaya Palazzo Golf Resort yatırımı ile ödüle layık görüldü!

Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaya her yıl düzenlenen Gecce Mekan Oskarları töreninde 2013 yılının en iyi yatırımcısı ödülünü aldı. Kaya'ya plaketini ünlü sanatçı Orhan Gencebay verdi...



Her yıl düzenlenen Gecce Mekan Oskarları töreninde 2013 yılının en iyi yatırımcısı ödülü Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaya'ya verildi. 


Kaya Holding'in en son yatırımı Kaya Palazzo Golf Resort ile ödüle layık görülen Burak Kaya'ya plaketini ünlü sanatçı Orhan Gencebay'dan aldı. 


2010 senesinde İzmir'de hizmete açılan Kaya  İzmir  Thermal& Convention'ın ardından Kaya Palazzo Ski&Mountain Resort'ü ve 2013 yılı en iyi yatırımcısı ödülünü Kaya Holding'e getiren Kaya Palazzo Golf Resort ile turizm sektöründe hızla büyüdüklerini belirten Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaya," Önümüzde yıllarda da yeni yatırımlarımızla bu özel ödüllere layık olacağımızı düşünüyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" dedi. 


Sevilen sanatçı Orhan Gencebay, Burak Kaya'ya ödülünü verirken' Yaşam boyu hepimiz mezara kadar yatırım yapabiliriz. Bunu iyi yapan herkese teşekkür ediyorum' dedi. 


Son olarak Temmuz ayında Antalya Belek'te yer alan Kaya Palazzo Golf Resort'ü hayata geçiren Kaya Holding, -Kaya İzmir Thermal& Convention, Kaya Artemis Resort&Casino, Kaya Ramada Plaza, Kaya Palazzo Ski&Mountain Resort, Dorukkaya Ski& Mountain Resort, Hotel Riu Kaya Belek, Calimera Kaya Side, Kaya Eagles Golf Club, GreenPark adıyla 9 otel, bir golf sahası ve 10.000 yatak kapasitesi ile turizme hizmet veriyor. 



Ege Telgraf



Geri Dön