30 / 04 / 2024

Burak Özçivit Gültepe’deki restoranını 250 bin TL zararla devretti!

Burak Özçivit Gültepe’deki restoranını 250 bin TL zararla devretti!

İki yıl önce döner işine girip Gültepe’de Balibey adında bir restoran açan Burak Özçivit, mekanı 250 bin lira zararla başkasına devretti. 750 bin lira harcayarak açtığı döner restoranının kapısına kilit vurdu.



Dizi ve film çalışmaları nedeniyle yeterince ilgilenemediği mekan için haftalar önce devir ilanı veren Özçivit, uzun bekleyişin ardından 250 bin liralık zarara razı oldu ve 500 bin lira karşılığı mekanı devretti.


Devir işlemini yapar yapmaz Balibey’i kapatan oyuncunun, yakın çevresine “Döner işinden zarar ettim ama 2 milyondan fazla gişe yapan ‘Kardeşim Benim’ filmiyle yüzümüz güldü” dediği öğrenildi.


Öte yandan Burak Özçivit’in aynı adla Bağdat Caddesi’nde yeni bir mekan açacağı, o restoranı da babası, kız kardeşi ve eniştesine emanet edeceği de gelen haberler arasında. 



Hürriyet




Haber Takvim Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Oyunculuğun ardındın yapımcı olarak da sinema sektörüne el atan Burak Özçivit, kariyerindeki başarıyı hizmet sektöründe yakalayamadı. Yakışıklı oyuncu, 2014 yılının başında açtığı 'Balibey' isimli dönercisini bir süre önce kapatmıştı.


KİRASI 27 BİN TL'YDİ


Levent Kanyon AVM'in arka sokağındaki mekanına ödediği 27 bin liralık kira yüzünden de maddi sıkıntı yaşayan Özçivit, sonunda bu masraftan kurtuldu. Ünlü oyuncunun 'Balibey' isimli mekanı, başka bir işletme sahibi tarafından kiralandı. Dönercisinin yerini köfteci alan Burak Özçivit'in ise bundan sonra kazandığı tüm parayı, yapım şirketi için kullanacağı öğrenildi. aşkıyla yeni proje 'BRK'S Production' isimli bir yapım şirketi kuran ünlü oyuncu, son olarak başrolünü Murat Boz ve Aslı Enver'le paylaştığı 'Kardeşim Benim' filmini çekmişti. Burak Özçivit, bu filmden yaklaşık 23 milyon lira hasılat elde etti. Burak Özçivit'in yeni film projesinde ise yine sevgilisi Fahriye Evcen'le rol alacağı konuşuluyor.



Doğan SAVAŞ/Takvim


Geri Dön