28 / 04 / 2024

Burak Soylu kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Burak Soylu kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Burak Soylu  kimdir? Kaç yaşında? Burak Soylu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Soylu'nun eğitim hayatı nasıldı?



Çocukluğu ve eğitim hayatı

 

Burak Soylu 11 Mayıs 1988 tarihinde Elazığ’da dünyaya geldi. İlk, Orta ve Lise eğitimini Elazığ’da bitirdi. Üniversiteyi İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde bitiren Soylu, bu fakülteden 2010 senesinde mezun oldu. Üniversite senelerinde birtakım sosyal mesuliyet projelerinde gönüllü olarak vazife yaptı. Türkiye Barolar Birliği’nde Avukatlık stajını başarıyla bitirdikten sonra 2011 senesinde Avukatlık Ruhsatını akabinde Noterlik Belgesini elde etti.


İş Hayatı

Çocukluk seneleri itibari ile sosyal hayat, müzik ve ticaretle iç içe bir hayatı tercih eden Soylu, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok ufak yaşlarda benimseten müzikle 1999 senesinde Elazığ Musiki Cemiyeti’nde amatör şekilde başlayıp, ilerleyen senelerde İstanbul Musiki Cemiyeti’nde profesyonel olarak idame etti. Musikiye olan tutkusunun yanında bu senelerde, genç bir idealist olarak hayat sürdüğü il, ülke ve dünya meseleleri ve toplumsal problemlerle ilgilenen Burak Soylu’nun aktif ticaret ve sivil topluma aktif halde adım attığı dönem bu dönemdir. 1980 senesi itibari ile turizm sahasında icraat gösteren aile şirketi Soylu Evliyaoğlu Turizm Ltd.Şti.’de lise ve üniversite senelerine eğitiminin yanında aktif olarak da çalışmaya başlayan Burak Soylu, bu şirkette yöneticilik yapmaya başladı.


Geri Dön