27 / 04 / 2024

Burak Yılmaz evini Hakan Çalhanoğlu'na sattı! 

Burak Yılmaz evini Hakan Çalhanoğlu'na sattı! 

Fransa’nın Lille takımında top koşturan başarılı futbolcu Burak Yılmaz, Türkiye-Sırbistan maçında Milanlı Hakan Çalhanoğlu’na Acarkent’teki villasını sattı. 



Yurtdışında top koşturarak göğsümüzü kabartan başarılı futbolcu Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu, geçtiğimiz günlerde ilginç bir alışverişe imza attı.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, Fransa’nın Lille takımına transfer olan Burak Yılmaz, eylül ayı başında oynanan Türkiye-Sırbistan maçı için bir araya geldiği Milan’lı Hakan Çalhanoğlu’na Acarkent’teki evini sattı.

Sezon başında Beşiktaş’tan Fransa’ya transfer olan Burak Yılmaz, eşi ve iki kızıyla birlikte Lille şehrine taşınmıştı. Çocuklarını orada okula yazdıran milli futbolcu, Acarkent’teki lüks villasını da satışa sunmuştu.

14 MİLYON LİRAYA SATTI 

Türkiye-Sırbistan maçında Hakan Çalhanoğlu’yla konuşurken bu konunun yeniden gündeme gelmesiyle, Milanlı futbolcu Acarkent’teki tripleks eve talip oldu. Evin fotoğraflarını görüp beğenen Çalhanoğlu ile el sıkışan Burak Yılmaz, yapılan pazarlık sonucu evini 14 milyon TL'ye sattı.

Bu arada Almanya’da doğup büyüyen yıldız futbolcu Hakan Çalhanoğlu, uzun süredir Galatasaray’ın gündeminde.

Yıldız futbolcunun mega kent İstanbul’dan ev alması, acaba orta saha arayışında olan Galatasaray’la imza atmasının yakın olduğunun bir işareti mi?

 

Burak Yılmaz'dan servetlik tadilat!


Geri Dön