27 / 04 / 2024

Burası Nurol Park! Burada her şeyi sizin için yaptık!

Burası Nurol Park! Burada her şeyi sizin için yaptık!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Park

Bağcılar'ın Güneşli bölgesinde yükselen Nurol Park projesi " Burası Nurol Park! Burada her şeyi sizin için yaptık! " sloganıyla satışlarına devam ediyor. Projenin detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.



Nurol GYO  imzası taşıyan  Nurol Park  projesi 55 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. 1.418 daire, 154 rezidans daire, 880 towers dairenin yer aldığı proje "Burası Nurol Park! Burada her şeyi sizin için yaptık!" sloganıyla satışlarına devam ediyor.


1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerine yer verilen projede 2.500 TL'den başlayan taksit imkanı veya 50 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Peşin ödemelerde ise yüzde 15 indirim uygulanıyor.


Nurol Park projesinde avlu, teraslar, alışveriş alanları, restoran, sokak cafeleri, açık hava dinlenme alanları, spor tesisleri, güneşlenme terasları ve kapalı yüzme havuzu gibi alanlar da mevcut.


340 milyon dolar yatırım değerine sahip olan Nurol Park, Hürriyet Medya Towers olarak bilinen arazide hayata geçiriliyor. Nurol Park projesi, 1,118 adet konut, 70'e yakın ticari alan, otel ve 20 bin metrekare alana sahip ofis bloğunun bulunduğu karma bir proje olarak satışa sunuluyor.


Nurol Park iletişim

Telefon: 444 6496 444

Web Adresi: http://www.nurolpark.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön