09 / 05 / 2024

Burdur Karamanlı Kapalı Spor Salonu ne zaman tamamlanacak?

Burdur Karamanlı Kapalı Spor Salonu ne zaman tamamlanacak?

Vali Yılmaz, inşaatı devam eden Kapalı Spor Salonunda incelemelerde bulundu. Vali Yılmaz'a teslim tarihinin 20 Eylül 2016 olan Karamanlı İlçesi Kapalı Spor Salonun 17 Ağustos 2016 tarihi itibariyle iç aydınlatılması ve ilave dış parke harici tamamlandığı bilgisi verildi.



Karamanlı Kaymakamı Yusuf Altun, Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu ve İlçe İdare Şube Başkanları tarafından karşılanan Vali Yılmaz, Karamanlı Kaymakamlığını ziyaret etti.

 

Kaymakam Altun Vali Yılmaz'a ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek Karamanlı İlçesi ile ilgili kendisine brifing verdi.

 

İlçenin genel durumu, ekonomisi, Tarım ve hayvancılık durumu, mermercilik sektörü, eğitim ve sağlık konularında Vali Yılmaz'a bilgi veren Kaymakam Altun, İlçenin genel geçim kaynağının tarım ve hayvancılık olduğunu aktardı. İlçedeki mermercilik sektörü ile ilgili 12 Adet Mermer fabrikasının ve 19 Adet Mermer Ocağının bulunduğunu aktaran Kaymakam Altun, yaklaşık 700 kişininin mermer sektöründe çalıştığını belirterek genel olarak Karamanlılı vatandaşların mermer sektöründe çalıştığını, ayrıca il dışından da çalışmaya gelenlerin olduğunu aktardı. Eğitim konusunda iyi durumda olduklarını belirten Kayamam Altun, Üniversite giriş sınavlarında il genelinde ikinci durumda olduklarını ifade etti.

 

Vali Yılmaz, Kaymakam Altun'dan ilçede devam eden yatırımlarla ilgili bilgi aldı. Vali Yılmaz İlçedeki okullar ve durumları ile ilgili yetkililerden bilgi alarak taşıma merkezi okullar ve mevcut diğer okulların pansiyon durumları ile ilgili de bilgi aldı. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu yatırımlarını soran Vali Yılmaz, Karamanlı İlçesinde son üç yıl içerisinde Karamanlılı vatandaşlar tarafından hazırlanan projeler kapsamında 20 milyon TL hibe kullanıldığı bilgisini aldı.

 

Vali Yılmaz Kaymakam Altun'u ziyareti sonrası İlçe İdare Şube Başkanları ile toplantı gerçekleştirdi. Vali Yılmaz burada İlçedeki Kurumların Müdürlerine son dönemde yaşanan olaylar ve bundan sonraki süreçte birlikte çalışacakları süre içerisinde dikkat edilmesini istediği hususlarda İlçe İdare Şube Başkanlarına ve Kaymakam Altun'a talimatlarını aktardı.

 

VALİ YILMAZ KARAMANLI BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Vali Yılmaz Kaymakamlık ziyareti sonrası Karamanlı Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu'nu makamında ziyaret eden Vali Yılmaz burada kendisinden Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Mevcut mali durumlarının iyi olduğunu belirten Başkan Selimoğlu, Belediye Araç parkı açısından önde olan ilçelerden olduklarını belirtti. 283 konutluk  TOKİ  evlerinin temelinin atıldığını belirten Başkan Selimoğlu ayrıca TOKİ konutları içerisinde Düğün Salonu ve Sosyal tesilerinde yapılacağını belirterek 1,5 yıl içerisinde tamamlanmasının planlandığını söyledi. 43.000 dekar arazinin yer altı sulamasının DSİ tarafından iki yıl içerisinde tamamlanacağını belirten Başkan Selimoğlu Belediyeye ait parke tesisi ile ilgilide Vali Yılmaz'ı bilgilendirdi.

 

VALİ YILMAZ İNŞAATI DEVAM EDEN KAPALI SPOR SALONUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali Yılmaz, inşaatı devam eden Kapalı Spor Salonunda incelemelerde bulundu. 500 kişi kapasiteli kapalı spor salonunu gezen Vali Yılmaz yetkililerden bilgi aldı. Teslim tarihinin 20 Eylül 2016 olan Karamanlı İlçesi Kapalı Spor Salonun 17 Ağustos 2016 tarihi itibariyle iç aydınlatılması ve ilave dış parke harici tamamlandığı bilgisi verildi.

 

Vali Yılmaz, Spor Salonu incelemesinin ardından Karamanlı İlçesinden ayrıldı.

 

Vali Yılmaz’a Karamanlı İlçesi programında İl Jandarma Komutanı J.Alb.Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı, Genel Sekreter Servet Olpak, Müftü Hıdır Bayrak, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Gıda Tarım ve hayvancılık İl Müdürü Ş.Fırat Erkal, İl Sağlık Müdür V. Dr. Sevinç Pehlivan Sütlü, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Bayram Balban, TKDK İl Koordinatörü Mesut Yıldıran ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İsmail Deveci eşli etti.

 

Burdur Ses 15 Gazetesi


Geri Dön