Burger King Türkiye'de 600 restorana çıkacak
Ülke çapında 250 restoranı ile yaklaşık 5 bin kişiye istihdam sağlayan Burger King, 2009 yılı sonunda yaklaşık 300, 2015'te ise 600 restorana ulaşacak
Türkiye'deki Burger King faaliyetlerini yürüten TAB Gıda Genel Müdürü Caner Dikici geniş kitlelere ulaşmaya devam ettiklerini belirterek, ülke çapında 250 restoranı ile yaklaşık 5 bin kişiye istihdam sağlayan Burger King'i hızlı servis, güler yüzlü hizmet ve lezzet standardıyla 2009 yılı sonunda yaklaşık 300, 2015'te ise 600 restorana ulaştırmayı hedeflediklerini ifade etti.
Dikici, yaptıkları işbirliği ile ilgili olarak, "Paro ile başlattığımız işbirliğiyle iki marka güçlerini birleştiriyor. İki markaya değer katacak bu güçlü işbirliği ile müşterilerimiz için verdiğimiz hizmete değer katacak bir çalışmaya imza atıyoruz" dedi.
Paro'da işlem 17 milyar lirayı aştı
BURGER King'in de aralarına katılmasıyla birlikte 16 üye markaya ulaştıklarını belirten Paro Genel Müdürü Tuğrul Fadıllıoğlu ise şunları söyledi: "Paro'nun aktif kartlı kullanıcı sayısı 7.7 milyona ulaştı. Yılda 600'ün üzerinde kampanya düzenliyoruz. Geçtiğimiz yıl düzenlenlediğimiz kampanyalarla üye iş yerlerine toplam 555 milyon lira ilave ciro yarattık. Paro'nun uygulamaya girdiği 2006 yılından itibaren işlem hacmi 17.2 milyar liraya ulaştı. Tüketicilere ise sadece 2008'de127 milyon liranın üzerinde 'Paropuan' kazandırdı."
Hürriyet