04 / 05 / 2024

Burhanettin Kocamaz: İlçelerle birleşip merkez olacağız!

Burhanettin Kocamaz: İlçelerle birleşip merkez olacağız!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, seçimler öncesinde dile getirdiği büyük projelerin bir kısmının fizibilite çalışmalarında sona gelindiğini, bir kısmının ise ihalelerinin tamamlandığını kaydetti...



SEÇİMLER öncesinde dile getirdiği büyük projelerin bir kısmının fizibilite çalışmalarında sona gelindiğini, bir kısmının ise ihalelerinin tamamlandığını kaydeden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Mersin, 13 ilçesiyle birlikte hayata geçirilecek projeler sayesinde, Türkiye'nin kalbinin attığı kent olacak. Serbest Bölgesi, Ortadoğu'nun en büyük limanı, organize sanayi bölgeleri, tarım ve turizm alanları, akaryakıt dolum tesisleri, fabrikaları, lojistik merkezi ve coğrafi konumuyla sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'nın birçok şehrini geride bırakan Mersin, yatırımlarımız ve projelerimizle bir dünya kenti olacak" dedi. 


Yeni yasayla birlikte Mersin Biiyükşehir Belediyesi'nin hizmet sınırının büyüdüğünü hatırlatan Başkan Burhanettin Kocamaz, "Anamur'dan Çamlıyayla'ya kadar her yere eşit hizmet vermek gibi bir zorunluluğumuz var. Geride kalan 7,5 aylık süre içerisinde bir taraftan tespitlerimizi yaptık, diğer taraftan da bir türlü kurumsallaşmayı sağlayamamış olan Mersin Biiyükşehir Belediyesi'nde kurumsallaşma adına bazı adımlar attık. Geleceğe yönelik projelerimizi de hazırlıyoruz. Yakın bir tarihte her birini hayata geçireceğiz" diye konuştu. 

Sabah Mersin eki


Geri Dön