27 / 04 / 2024

Burhaniye Hükümet Konağı'nın inşaatı sürüyor!

Burhaniye Hükümet Konağı'nın inşaatı sürüyor!

Kaymakam Osman Yenidoğan, bodrum ve zemin kat betonları atılan inşaatının kabasının Haziran ayında bitirileceğini söyledi. Yapımı devam eden ve 820 günde bitirilmesi planlanan Hükümet Konağı İnşaatında büyük ilerleme kaydedildi...




Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, geçtiğimiz 19 Marta’ta temeli atılan Hükümet Konağı İnşaatı, hızla ilerlerken bir yılda tamamlanacağı açıklandı.


Kaymakam Osman Yenidoğan, bodrum ve zemin kat betonları atılan inşaatının kabasının Haziran ayında bitirileceğini söyledi. Yapımı devam eden ve 820 günde bitirilmesi planlanan Hükümet Konağı İnşaatında büyük ilerleme kaydedildi. Bin 300 metre kare alana oturan ve toplam 6 bin 500 metre kare kullanım alanına sahip, zemin artı 3 katlı inşaatın nerdeyse kabası yarıyı geçti. Selçuklu Mimarisi tarzında yapılacak olan Hükümet Konağı İnşaatının bir yılda bitirileceğini anlatan Kaymakam Osman Yenidoğan, “İnşaat çok hızlı gidiyor. Şimdiden bodrum ve zemin tamamlanırken, birinci kat betonu atılacak hale geldi. Müteahhit, Haziran ayında kaba inşaatı tamamlayabileceğini söylüyor. İnşallah, inşaat bir yılda tamamlanacak. Eksik olan ödeneğimizin de yıl sonundaki 2014 yılında artan ödeneklerden karşılanmasını bekliyoruz. Yeni hükümet konağı bütün resmi kurumları bünyesinde barındıracak kapasite de” dedi.



Hürışık


Geri Dön