09 / 05 / 2024

balıkesir Burhaniye Hükümet Konağı nerede

balıkesir Burhaniye Hükümet Konağı nerede

Kaymakam Osman Yenidoğan, bodrum ve zemin kat betonları atılan inşaatının kabasının Haziran ayında bitirileceğini söyledi. Yapımı devam eden ve 820 günde bitirilmesi planlanan Hükümet Konağı İnşaatında büyük ilerleme kaydedildi...

Balıkesir Burhaniye'de satılık arsa fırsatı! Dikkat!

Balıkesir Burhaniye Belediyesi, Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Tayıeli Mahallesi'nde yer alan 2.744 metrekkarelik arsayı satıyor. İşte fiyatı...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarihi yapıların restorasyonunda hız kesmiyor!

Tarihe tanıklık etmiş yapıları yeniden kente kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 18 tarihi yapıda restorasyona devam ederken 6'sı için proje çalışmalarını da tamamladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, konuya ilişkin konuştu.

Balıkesir Edremit Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Balıkesir ili, Edremit Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Balıkesir Hükümet Konağı yarın ihaleye çıkıyor!

Balıkesir ili, Edremit Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Edremit Hükümet Konağı ihalesi 4 Şubat'ta!

Balıkesir ili, Edremit Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor!

İstanbul-İzmir ve Kınalı-İzmir otoyolları bu şehirde birleşecek. Marmara Bölgesi'nin en yeni lojistik üssü. Ulusal ulaşım ağının en son kavşak noktası. Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor...

Balıkesir'in yeni köprülü kavşak inşaatı yıl sonunda bitecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşak inşaatı hızlandı. İki ilçenin birbirine bağlayacak kavşağın 2019 yılı gelmeden açılması planlanıyor.

Hükümet Sistemi ile potansiyel büyüme artacak!

MALİYE Bakanı Naci Ağbal Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin özel sektör yatırımlarını hızlandıracağını ve ülke açısından güzel gelişmelerin olacağını ifade etti.

Balıkesir Karyağmaz Köyü'nde geçinemeyen 404 aile taşınacak!

Hükümet, Türkiye tarihinde bir ilke imza atarak yerinde kalkınması mümkün görülmeyen köylerin taşınmasını kararlaştırdı. Bu kapsamda Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde yer alan Karyağmaz köyü taşınacak ilk yer oldu.

Balıkesir Büyükşehir'in 2017 bütçesi 750 milyon TL!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur Başkanlığı’nda yapıldı. Meclis üyelerine Büyükşehir çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Uğur, Belediyenin 2017 yılı tahmini bütçesinin 750 milyon lira olduğunu söyledi.

Lapseki Hükümet Konağı'nın proje toplantısı yapıldı!

Lapseki Hükümet Konağıʼnın genel gidişatı ve projenin devamı konusunda proje müellifleri ile toplantı yapıldı. Toplantı sonucunda tarafların proje devamlılığındaki rollerinin ve görevlerinin üstünden geçildi.

Hükümet dar gelirli aileler için sosyal konut üretimine hız verdi!

Hükümet, sosyal konut ihtiyacını gidermek için çalışmaları hızlandırdı. Konut fiyatlarının yüksek olduğu şehirlerde, dar gelirliler için sosyal konutların kiralık olanları da üretilecek.

Hükümet'ten ev alana 4'lü fırsat!

Hükümet, ev sahibi olmayı kolaylaştıracak uygulamaları birbiri ardına hayata geçiriyor. Konut hesabı, faiz indirimi, KDV avantajı ve peşinatın yüzde 80'e çekilmesi ile ev almak isteyenlere 4 fırsat birden sunuluyor.

balıkesir Burhaniye Hükümet Konağı nerede Haberi

balıkesir Burhaniye Hükümet Konağı nerede


Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, geçtiğimiz 19 Marta’ta temeli atılan Hükümet Konağı İnşaatı, hızla ilerlerken bir yılda tamamlanacağı açıklandı.


Kaymakam Osman Yenidoğan, bodrum ve zemin kat betonları atılan inşaatının kabasının Haziran ayında bitirileceğini söyledi. Yapımı devam eden ve 820 günde bitirilmesi planlanan Hükümet Konağı İnşaatında büyük ilerleme kaydedildi. Bin 300 metre kare alana oturan ve toplam 6 bin 500 metre kare kullanım alanına sahip, zemin artı 3 katlı inşaatın nerdeyse kabası yarıyı geçti. Selçuklu Mimarisi tarzında yapılacak olan Hükümet Konağı İnşaatının bir yılda bitirileceğini anlatan Kaymakam Osman Yenidoğan, “İnşaat çok hızlı gidiyor. Şimdiden bodrum ve zemin tamamlanırken, birinci kat betonu atılacak hale geldi. Müteahhit, Haziran ayında kaba inşaatı tamamlayabileceğini söylüyor. İnşallah, inşaat bir yılda tamamlanacak. Eksik olan ödeneğimizin de yıl sonundaki 2014...