03 / 05 / 2024

Bursa Bauhaus'da ODE yalıtım farkı!

Bursa Bauhaus'da ODE yalıtım farkı!

Bülent Çolak, "ODE yalıtım ürünlerinin kullanılmasından mutluluk duyuyoruz" dedi



Sürekli pazar payını  artıran, yeni ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunan ve çağdaş üretim tarzı sayesinde yalıtım piyasasına hakim olan ODE Yalıtım'ı tercih eden projeler arasına bir yenisi daha eklendi. 

Farklı konseptiyle tek çatı altında keyifli alışveriş imkânı yaratan, yapı market kavramını tüm dünyaya yayan "Bauhaus Yapı Market" Bursa'da açılacak olan yeni mağazasında ısı yalıtımı için ODE Yalıtım ürünlerini tercih etti. Doğru projelerde, doğru büyüme planları yapan ODE Yalıtım ODE XPS ürünü ile Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 20.000 m2'lik bir alana inşa edilen "Bauhaus Yapı Market" projesinde fark yaratıyor. 

ODE Yalıtım Genel Müdürü Bülent Çolak, "ODE Yalıtım'ın başarıya uzanan yoldaki en büyük destekçilerinden biri de iş ortaklarıdır. Fark Yalıtım'ın uygulayıcılığını üstlendiği, yalıtım alanı 2500 m2 olan bu projede ODE Yalıtım ürünlerinin kullanılmasından mutluluk duyuyoruz." dedi.

ODE Yalıtım A.Ş. hakkında
ODE Yalıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş., inşaat sektöründe taahhüt faaliyetlerinde bulunmak üzere 1986 yılında kuruldu. 1990 yılında ithalatçı, 1996'da ise üretici kimliğine kavuşan ODE, 120.000 m² açık, 35.000 m² kapalı alana sahip 6 modern üretim tesisi (ODEflex Üretim Tesisi, ODE R-flex Üretim Tesisi, ODE Isıpan Üretim Tesisi, ODE Ductflex Üretim Tesisi, ODE Membran Üretim Tesisi ve son olarak ODE Starflex camyünü üretim tesisi), 4.000'den fazla ürün çeşidi, yaygın bayi ağı ve uzman personeli ile yalıtım sektörünün en büyük üreticileri arasında yer almaktadır. Modern üretim tesislerinde gerçekleştirdiği üretimlerle ve farklı kullanım alanları için değişik özelliklere sahip geniş bir ürün gamı ile büyük bir üretici konumda olup, yapı ve tesisat sektöründe kullanılan tüm malzemeleri bünyesinde bulundurmaktadır. Modern üretim tesislerinde yaptığı kaliteli üretimlerin yanı sıra ODE, 2005 yılında hizmete giren 15.000 m² kapalı alana sahip lojistik merkeziyle de sevkıyat ve depolama konularında sektöründe lider konumdadır.


Geri Dön