03 / 05 / 2024

Bursa Belediyesi'nden 6.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Belediyesi'nden 6.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli, Osmangazi ilçesi, Alemdar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 6 milyon 700 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün satışı 4 Nisan 2019 Perşembe günü yapılacak. 



Bursa İli, Osmangazi ilçesi, Alemdar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkul için 6 milyon 700 bin TL bedel isteniyor. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Genel Müdürlüğünden:
BUSKİ Genel Müdürlüğünün mülkiyetinde bulunan Bursa İli, Osmangazi ilçesi, Alemdar Mahallesi, 7573 Ada, 2 Parsel no.lu 3.121,07 metrekare Taşınmazın, 04/04/2019 Perşembe günü saat 11:00’de BUSKİ İhale Yönetmeliğinin 23’üncü maddesine göre Açık Teklif Artırma Usulü ile BUSKİ Genel Müdürlüğü Konferans Salonunda toplanacak İhale Komisyonunca satışı yapılacaktır.
Tahmin edilen bedel: 6.700.000,00 TL’dir.
İhaleye ait şartname ve ekleri Sırameşeler Mh. Avrupa Konseyi Bulvarı No: 4/10 16190 Acemler-Osmangazi/BURSA adresindeki BUSKİ Genel Müdürlüğü Ticaret İşleri Dairesi Başkanlığında görülebilir ve KDV dahil 100,00 TL. bedel karşılığında aynı adresten temin edilebilir.

İhaleye katılmak isteyen isteklilerden aşağıdaki şartlar aranır:
1- Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi,
2- Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesi vermesi,
a) Gerçek kişi olması halinde, ilgisine göre Ticaret ve Sanayi Odası veya Esnaf ve Sanatkar Siciline kayıtlı olduğunu gösterir ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış belge veya kimlik belgesi (nüfus kağıdı veya nüfus cüzdan örneği),
b) Tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya İdare Merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya benzeri bir makamdan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,
3- Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri,
a) Gerçek kişi olması halinde Noter tasdikli imza beyannamesi,
b) Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin Noter tasdikli imza sirküleri,
İstekliler adına vekâleten ihaleye katılınıyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri vermesi,
İsteklilerin ortak girişim olması halinde bu şartnameye ekli örneğe uygun ortak girişim beyannamesi vermesi,
4- İhale dokümanının alındığını gösterir belge (makbuz),
5- En az 201.000,00 TL tutarında geçici teminat vermesi,
6- Ortak girişim olması halinde, şartnameye ekli örneğe uygun ortak girişim beyannamesi ile ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişilerin her birinin (2.) ve (3.) maddelere göre temin edecekleri belgeleri, vermeleri gerekmektedir.
İstekliler yukarıda belirtilen belgeleri ihale tarih ve saatine kadar İhale Komisyonu Başkanlığına vermeleri gerekmektedir.
Telefon veya faks ile yapılacak müracaatlar ve postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.
Genel Müdürlüğümüz 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununa tabi olmadığından ihaleyi yapıp yapmamakta veya dilediğine ihale etmekte serbesttir, ilan olunur.


Geri Dön