04 / 10 / 2024

Bursa Belediyesi gayrimenkul ihalesi

Bursa Belediyesi gayrimenkul ihalesi

Bursa İli, Osmangazi ilçesi, Alemdar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 6 milyon 700 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün satışı 4 Nisan 2019 Perşembe günü yapılacak. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi gayrimenkul satışlarına hız verdi! 105 taşınmaz satışa çıktı!

Bugüne kadar 25 milyar TL'nin üzerinde taşınmaz satışı  gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş gayrimenkul satışlarına hız verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, arazi satışlarıyla gündemde: Yeni Mamak Kentsel Dönüşümü için 807.7 milyon TL'lik satış!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, gayrimenkul satışlarıyla gündem oluyor. Son satışlarla birlikte 25 Milyar TL’ye yaklaşan taşınmaz satış geliri elde eden belediyenin arsa satışları için kentsel dönüşümü gerekçe gösterdiği ileri sürüldü. İşte ayrıntılar...

Esenler ve Ataşehir'de 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor: Konut ve iş yerleri de var!

Esenler Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi gayrimenkul kiralama ihaleleri düzenliyor. Kiraya verilecek gayrimenkuller ile ilgili detaylar tek tek açıklandı. İşte o bilgiler...

2 ildeki 12 adet konut satılıyor, 16 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhale tarihleri bir bir açıklandı!

Bandırma Belediyesi ve İzmit Belediyesi gayrimenkul satış ve kiralama ihalelerini peş peşe yayımladı. Arsalar ve iş yerleri kiralanıyor; konutlar satılıyor. İşte 2 ildeki satış ve kiralama ihaleleri ile ilgili detaylar...

Bursa'da 6 gayrimenkul satılıyor! 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla!

Bursa ili Mustafakemalpaşa Belediyesi, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesi, Kestelek, Ormankadı, Devecikonak, Hisaraltı ve Yenikızılelma Mahallelerinde yer alan 6 gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da gayrimenkul satıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Akfen Holding, Bursa'da gayrimenkul ve turizm yatırımı hazırlığında!

Çalışmalarına son sürat devam eden Akfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 2022 yılında Bursa’da gayrimenkul ve turizm sektörüne yatırım hazırlığında olduklarını duyurdu.

Sinpaş GYO, Bursa'daki gayrimenkulünü 57 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO, Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulünü Arı Finansal Kiralama'ya KDV ve vade farkı hariç 57 milyon TL'ye sattı...

Bursa Belediyesi'ne Koza Han’ı koruma çağrısı!

Bursa’da UNESCO Dünya Miras Listesi’nde olan Koza Han’ın avlusuna yapılan kesme taş döşeme inşaatı tepkiler üzerine durduruldu. Mimar Seda Özen Bilgili, sökülen taşların da Han'ın özgün taşları olmadığını belirtirken belediyeye tarihi yapının korunması çağrısı yaptı.

Bursa Belediyesi'nden 6.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli, Osmangazi ilçesi, Alemdar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 6 milyon 700 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün satışı 4 Nisan 2019 Perşembe günü yapılacak. 

İzmit Belediyesi gayrimenkul satışlarından 687 bin TL kazandı!

İzmit Belediyesi Emlak İstimlâk Müdürlüğü’nün verdiği bilgilere göre, İzmit Belediyesi tarla ve arsa niteliğindeki gayrimenkullerin satışından 687 bin lira kazandı.

Bursa'da 12.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli, Osmangazi ilçesi, Alemdar Mahallesi'nde yer alan mülkiyeti Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Genel Müdürlüğü'ne ait olan gayrimenkul satışa çıkarıldı. 

Bursa'da 80 milyon euroluk ulaşım yatırımı!

Bursa Belediyesi, 20 milyon euroluk sinyalizasyon sistemi projesine ve Doğanköy'deki Şehir Hastanesi'ne ulaşımı sağlayacak 60 milyon euroluk troleybüs projesine başlayacak.

Bursa Belediyesi gayrimenkul ihalesi Haberi

Bursa Belediyesi gayrimenkul ihalesi

Bursa İli, Osmangazi ilçesi, Alemdar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkul için 6 milyon 700 bin TL bedel isteniyor. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Genel Müdürlüğünden:
BUSKİ Genel Müdürlüğünün mülkiyetinde bulunan Bursa İli, Osmangazi ilçesi, Alemdar Mahallesi, 7573 Ada, 2 Parsel no.lu 3.121,07 metrekare Taşınmazın, 04/04/2019 Perşembe günü saat 11:00’de BUSKİ İhale Yönetmeliğinin 23’üncü maddesine göre Açık Teklif Artırma Usulü ile BUSKİ Genel Müdürlüğü Konferans Salonunda toplanacak İhale Komisyonunca satışı yapılacaktır.
Tahmin edilen bedel: 6.700.000,00 TL’dir.
İhaleye ait şartname ve ekleri Sırameşeler Mh. Avrupa Konseyi Bulvarı No: 4/10 16190 Acemler-Osmangazi/BURSA adresindeki BUSKİ Genel Müdürlüğü Ticaret İşleri Dairesi Başkanlığında görülebilir ve KDV dahil 100,00 TL. bedel karşılığında aynı adresten temin edilebilir.

İhaleye katılmak isteyen...