28 / 04 / 2024

Bursa Çöreler Camisi'nin inşaatı para bitince durdu!

Bursa Çöreler Camisi'nin inşaatı para bitince durdu!

Bursanın Orhaneli ilçesine bağlı Çöreler Köyünde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınçın temelini attığı caminin inşaatı para bitince durdu



Bursanın Orhaneli ilçesine bağlı Çöreler Köyünde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınçın temelini attığı caminin inşaatı para bitince durdu.

Hayırsever köylülerin katkılarıyla yapımına başlanan ve temeli Devlet Bakanı Bülent Arınç tarafından atılan Çöreler Camisinin inşaatı, toplanan paranın bitmesi üzerine durdu.

Şu ana kadar 170 bin TL harcandığını belirten köy muhtarı Turan Argın, projesi Diyanet İşleri Başkanlığından alınan ve 400 metre kare alan üzerine inşa edilen caminin tamamlanması için yardıma ihtiyaçları olduğunu kaydetti. Mevcut camilerinin yetersiz olması nedeniyle, gerekli izinleri aldıktan sonra yeni cami inşaatına başladıklarını belirtin Argın, "İnşaatın biran önce bitirilebilmesi için hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarına ihtiyacımız var" dedi.

Argın, yeni yapılacak camide Kuran Kursunun yanı sıra, morg, gasilhane ve abdesthane gibi bölümlerin bulunacağını sözlerine ekledi.

AA


Geri Dön