28 / 04 / 2024

Bursa Emlak Müşavirleri Odası emlakçı kimliğine sahip üyelere kolaylık sağlayacak!

Bursa Emlak Müşavirleri Odası emlakçı kimliğine sahip üyelere kolaylık sağlayacak!

Geçtiğimiz hafta seçimli genel kurulda aldığı 110 oyla göreve gelen Bursa Emlak Müşavirleri Odası'nın yeni başkanı Erdal Çelebi, yönetim kurulu ile birlikte ilk ziyaretini Başkan Mustafa Bozbey'e yaptı.



Geçtiğimiz hafta seçimli genel kurulda aldığı 110 oyla göreve gelen Bursa Emlak Müşavirleri Odası'nın yeni başkanı Erdal Çelebi, yönetim kurulu ile birlikte ilk ziyaretini Başkan Mustafa Bozbey'e yaptı. Ziyarette Nilüfer Belediyesi'nin odaya kayıtlı emlakçılar için sunacağı özel iletişim hizmeti gündeme geldi. 

Buna göre Bursa Emlak Müşavirleri Odası'nın verdiği emlakçı kimliğine sahip üyeler için imar durumu, proje inceleme, intikali yapılmış emlakların beyanı gibi işlemlerde emlakçılara kolaylık sağlanacak. Emlak ve inşaat sektörünün yerel yönetimlerle olan yakın ilişkisine dikkat çeken Başkan Bozbey, Nilüfer'deki emlakçı esnafının işyeri açma ruhsatları konusunda da bir sıkıntı yaşamaması için ellerinden gelen kolaylığı sağlayacaklarını söyledi. Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi ise "Söz konusu işbirliği hem müşterilerimizin işlerini çabuklaştıracak hem de sektördeki varlığımızın anlamını güçlendirecek Böylece adaya kayıtlı olan emlakçılar ile kayıtlı olmayan emlakçılar arasındaki fark da ortaya çıkacak. İş takip sözleşmesi ve odamızın verdiği kimlik kartları ile Nilüfer Belediyesinden alacağımız hizmet, umarım diğer belediyelerde de bizlere sağlanır."dedi. 


Bursa Hakimiyet


Geri Dön