02 / 05 / 2024

Bursa Gürsu'ya 18 derslikli okul inşa edilecek!

Bursa Gürsu'ya 18 derslikli okul inşa edilecek!

Gürsu'ya 18 derslikli bir okul kazandırmak için, Vali Münir Karaloğlu'nun makamında gerçekleştirilen protokolde imzalar atıldı.



Gürsu'ya 18 derslikli bir okul kazandırmak için, Vali Münir Karaloğlu'nun makamında gerçekleştirilen protokolde imzalar atıldı. 


Hız kesmeden devam eden 'Eğitime Destek' protokolüne bir yenisi daha eklendi. Hayırsever iş adamı Nazmı Lizor, Gürsu'ya 18 derslikli bir okul kazandırmak için ilk imzayı attı. Vali Münir Karaloğlu'nun makamında gerçekleştirilen protokole Gürsu Kaymakamı Haindi Bilge Aktaş, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa İşık, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Kahya katıldı. Gürsu'da, 2014 Aralık ayında kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan fabrika binasının yerine hayırsever Nazmı Lizor tarafından 18 derslikli bir okul yapılacak. 


BURSA'YA KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ 


Okulun imza protokolünde konuşan Vali Karaloğlu, "Yaklaşık 6 ay önce Gürsu'da, Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte kentsel dönüşüm kapsamında yıktığımız fabrika binamızın arsası Büyükşehir Belediyemiz ile Gürsu Belediyemizin müşterek hissesi olan bir yer. Şimdi bu arsaya hayırsever Nazım Lizor okul yaparak, bağışlayacak. 

Hayırsever iş adamlarımızın Bursa'ya katkıları devam ediyor ve bu bizleri son derece memnun ediyor, inşallah bittiğinde 18 derslikli yeni bü" okulu daha Bursa'ya kazandırmış olacağız. Ben hayırsever işadamı ve ailesüıe teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. 


LİZOR'UN MUTLULUĞU 


Gürsu'da ikinci okulunu yapmaya hazırlanan hayırsever Nazım Lizor ise, "Benim dedem de öğretmendi ve okul yaptırmak beni son derece mutlu ediyor. Bana kendi büyüdüğüm mahallede okul yaptırma fırsatı veren herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. Konuşmaların ardından imzalanan protokol ile Bursa'ya kazandırılacak bir okul binası için daha gerekli adımlar atılmış oldu. 


A Gazete


Geri Dön