17 / 05 / 2024

bursa okul inşaaatı

bursa okul inşaaatı

Gürsu'ya 18 derslikli bir okul kazandırmak için, Vali Münir Karaloğlu'nun makamında gerçekleştirilen protokolde imzalar atıldı.

Prof. Dr. Osman Bektaş açıkladı! Bursa için uyardı, tehlike devam ediyor!

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Bursa için 7'den büyük deprem ile ilgili olarak uyarı yaptı. Buna göre, deprem tehlikesinin yükseldiğine dikkat çeken Sayın Bektaş, "İstanbul- Bursa deprem çifti modeline göre sırada Bursa var" ifadelerini kullandı.

Bursa için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Bursa'da inşaat sektörü için e-ruhsat önerisi!

Bursa Hakimiyet köşe yazarı Namık Göz bugünkü köşesinde İMO Şube Başkanı Mehmet Albayrak'ın inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. 

TOKİ Çorlu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Konya Akşehir'de 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'nın Akşehir ilçesinde 4 yeni okul hayata geçirmek için start verdi.

TOKİ Konya'da 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi 8 Temmuz'da!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 4 yeni okul hayata geçirecek.

TOKİ Çanakkale'de 4 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çanakkale'de 4 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Kahramanmaraş'ta 2 yeni okul inşa ediyor!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan TOKİ, Kahramanmaraş'ta 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Selçuklu'da 3 yeni okul hayata geçirecek. 

TOKİ Konya'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi 5 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya okul yatırımları için düğmeye bastı. Projelerin ihalesi 5 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Tekirdağ'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Ergene'de 3 yeni okul inşa edecek.

bursa okul inşaaatı Haberi

bursa okul inşaaatı

Gürsu'ya 18 derslikli bir okul kazandırmak için, Vali Münir Karaloğlu'nun makamında gerçekleştirilen protokolde imzalar atıldı. 


Hız kesmeden devam eden 'Eğitime Destek' protokolüne bir yenisi daha eklendi. Hayırsever iş adamı Nazmı Lizor, Gürsu'ya 18 derslikli bir okul kazandırmak için ilk imzayı attı. Vali Münir Karaloğlu'nun makamında gerçekleştirilen protokole Gürsu Kaymakamı Haindi Bilge Aktaş, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa İşık, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Kahya katıldı. Gürsu'da, 2014 Aralık ayında kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan fabrika binasının yerine hayırsever Nazmı Lizor tarafından 18 derslikli bir okul yapılacak. 


BURSA'YA KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ 


Okulun imza protokolünde konuşan Vali Karaloğlu, "Yaklaşık 6 ay önce Gürsu'da, Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte kentsel dönüşüm kapsamında yıktığımız fabrika binamızın arsası Büyükşehir Belediyemiz ile Gürsu Belediyemizin müşterek hissesi olan bir yer. Şimdi bu...