02 / 05 / 2024

Bursa Güzel Bir Yer'in yüzde 80'i satıldı!

Bursa Güzel Bir Yer'in yüzde 80'i satıldı!

Koray İnşaat Sanayi ve Ticaret A.şž Genel Müdür Yardımcısı Ali Pusat, Bursa"da ilk etabını tamamladıkları 'Bursa Güzel Bir Yer' projesinden son derece memnun olduklarını ve projenin yüzde 80"ini sattıklarını söyledi



Koray İnşaat Sanayi ve Ticaret A.şž Genel Müdür Yardımcısı Ali Pusat, Bursa"da ilk etabını tamamladıkları 'Bursa Güzel Bir Yer' projesinden son derece memnun olduklarını ifade ederek, 'Proje bitmeden dışarıdan gelen bir yatırımcının yüzde 80"ini satmış olması kimsenin kolay kolay üstesinden gelebileceği bir şey değildir' dedi.

Pusat, düzenlediği basın toplantısında, Koray İnşaat"ın genellikle prestijli projeler ürettiğini belirterek, Sabancı Center,  Ankara  Sheraton, Ankara Karum, Sabancı Üniversitesi, Yapı ve Kredi Plaza gibi Türkiye"nin mimarisinde önemli yer teşkil eden binaların bunlar arasında sayılabileceğini belirtti.

Ekonomik krizin kendilerini etkilediğini ama işi etkilemediğini belirten Pusat, Bursa"daki projede söyledikleri tarihte ve kalitede konutları teslim ettiklerini, hatta ikinci etaba da başladıklarını kaydetti. 'Her projeye normal zamanda bile nasip olmayan bir satış rakamıyla ilk etabı daha tamamlanmadan yüzde 80"ini satmış durumdaydık' diyen Pusat, kriz döneminde böyle bir başarının sevindirici ve gurur verici olduğunu dile getirdi.

Pusat, 'Bursa Güzel Bir Yer' projesinde ilk etapta 128 konut bulunduğunu, yüzde 70"inin fiilen yaşamaya başladığını belirterek, 79 konutun yer aldığı ikinci etabın ise 31 Aralık 2011 tarihinde teslim edileceğini bildirdi. Projenin toplam 750 konutu kapsadığına dikkati çeken Pusat, 'Daha buradayız, Bursa"dayız. 120 dönüm üzerinde planlanan projenin toplam yatırım bedeli, 150 milyon lira' diyerek sözlerini bitirdi.

 


Geri Dön