01 / 05 / 2024

Bursa Hocaköy'de baraj inşaatı sene sonunda başlayacak!

Bursa Hocaköy'de baraj inşaatı sene sonunda başlayacak!

AK Parti Bursa Milletvekili ve 25. dönem adayı Hüseyin Şahin, mayıs ayında ihalesi yapılacak Hocaköy içme suyu barajı inşaatının sene sonuna kadar başlayacağını söyledi.



Milletvekili Hüseyin Şahin, Hocaköy kırsam mahallesini ziyaret etti. 7 Haziran’da genel seçime gidileceğini hatırlatan Şahin, “45-50 gün sonra bir genel seçime gideceğiz. Cumhuriyet kurulduğundan bu zamana kadar askeri darbe dönemleri hariç parlamento sürekli yenilenmiştir. Millet iradesi nasıl sandığa yansıdıysa, o şekilde iktidarlar çıktı. 2002’den bu tarafa bu aziz millet AK Parti’ye iktidar görevi verdi. Allah memleketimizin üzerindeki kara bulutlar estirmeye çalışanlara fırsat vermesin. Biz tek başına iktidar diyoruz, hedefi küçük koymuyoruz. Birileri gibi bana 35 yeter, koalisyon yaparız da demiyoruz. Ama birileri koalisyon kurmakla ilgili tasarrufta bulunuyor. Koalisyonların Türkiye’ye ne getirdiği belli, çok şey götürdüğü de belli. Ama biz götürülen değil getirilen, büyüyen Türkiye’yi hedefliyoruz” dedi.


BARAJ İNŞAATI SENE SONU BAŞLIYOR

Hocaköy’ün, İnegöl’ün en eski ve en güzel köylerinden biri olduğunu ifade eden Şahin, “Bursa’nın ve İnegöl’ün en büyük yatırımlarından birini Hocaköy’e yapacağız. Planlaması bitti, projelendirilmesi bitti. Gülbahçe ve Sarıpınar tarafına mükemmel bir içme suyu barajı yapacağız. Mayıs ayında ihalesi var. Allah kısmet ederse barajdan sonra Hocaköy yepyeni bir yer olacak. İnegöl’ün ve bütün mahallelerinin en farklı kaynak sularının membaı siz olacaksınız. İnşallah ihale herhangi bir itiraz olmadan kısa sürede sonlanır. Sene sonunda inşaatı başladıktan sonra 3-4 yıl sürüyor. En büyük tesisi Hocaköy’ümüze inşa etmiş olacağız. Ben şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum” diye konuştu.

Şahin, Hocaköy’ün okul ve asfalt meselesinin de halledileceğini sözlerine ekledi.



Hürriyet 


Geri Dön