21 / 05 / 2024

Bursa Hocaköy içme suyu barajı

Bursa Hocaköy içme suyu barajı

AK Parti Bursa Milletvekili ve 25. dönem adayı Hüseyin Şahin, mayıs ayında ihalesi yapılacak Hocaköy içme suyu barajı inşaatının sene sonuna kadar başlayacağını söyledi.

Eskişehir Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık yeme içme alanı!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Eskişehir Akarbaşı Mahallesi'nde yer alan yeme içme alanını kiraya verecek. İşte 20 Eylül'de gerçekleştirilecek ihale ile ilgili detaylar...

Bursa Büyükşehir'den İnegöl'e kentsel dönüşüm desteği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl'de kentsel dönüşüm projesi için çalışmalara başladı. Proje dahilinde ilçede yıkımlar başladı. 

Bursa Büyükşehir'den kiracılarına kira desteği!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı yazılı açıklamada, "İş yerini kapatmak durumunda kalan belediye kiracılarımızdan kısıtlılık süresi bitene kadar kira ve işgaliye ücretlerini almayacağız" ifadelerini kullandı.

Bursa Hocaköy Barajı inşaatının durma nedeni mecliste!

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki Hocaköy Barajı inşaatının durma nedeni ve bitirileceği tarih meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Büyükşehir Belediyesi işletmelerden kira almayacak! 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, belediye ve iştiraklerinin kiracısı olan işletmelerden kira alınmayacağını duyurdu...

Bursa Büyükşehir'in Akıllı Şehir ve Kentsel Dönüşüm projelerine hibe desteği!

Birleşik Krallık Refah Fonu, “Geleceğin Şehirleri” programıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Akıllı Şehir ve Kentsel Dönüşüm temalı projelerine 3,2 milyon Pound hibe desteği verdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği yürürlükte!

Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Yürürlükte Arsalara İlişkin Hükümler, Yapılaşmaya İlişkin Hükümler, Yapılara İlişkin Hükümler yer aldı. 

İçme-Kullanma Suyu Havzalarının Korunması Yönetmeliği!

İçme-Kullanma Suyu Havzalarının Korunmasına dair yönetmelik yaymlandı ve yürürlüğe girdi. Yönetmelik, içme-kullanma suyu temin edilen veya edilmesi planlanan bütün yerüstü ve yeraltı suyu kaynaklarını kapsıyor...

Bursa Büyük Camii için çalışmalar başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılması istenilen Bursa Büyük Camii için çalışmalar başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin de destekleriyle hayata geçirilen proje Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü içinde yer alacak.

İznik Barajı ile 2070 yılına kadar içme suyu ihtiyacı karşılanacak!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilecek İznik Barajı ile ilçenin 2070 yılına kadar içme suyu ihtiyacı karşılanacak.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'daki yerine yerleştirme işleminde sona gelindi.

Nizip İçme Suyu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Nizip’e yaptırılan 7 bin 500 tonluk içme suyu deposu ve arıtma tesisinin inşaatı tamamlandı. Tesis Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katıldığı törenle açıldı.

Antalya Karasu İçme Suyu Projesi'nin temeli atıldı!

Gazipaşa’nın Ilıca, Yeniköy, Kızılgüney ve Karalar mahallelerinin 50 yıllık içme suyu sorununu çözecek Karasu İçme Suyu Projesi’nin temeli geçtiğimiz gün atıldı.

Bursa Hocaköy içme suyu barajı Haberi

Bursa Hocaköy içme suyu barajı

Milletvekili Hüseyin Şahin, Hocaköy kırsam mahallesini ziyaret etti. 7 Haziran’da genel seçime gidileceğini hatırlatan Şahin, “45-50 gün sonra bir genel seçime gideceğiz. Cumhuriyet kurulduğundan bu zamana kadar askeri darbe dönemleri hariç parlamento sürekli yenilenmiştir. Millet iradesi nasıl sandığa yansıdıysa, o şekilde iktidarlar çıktı. 2002’den bu tarafa bu aziz millet AK Parti’ye iktidar görevi verdi. Allah memleketimizin üzerindeki kara bulutlar estirmeye çalışanlara fırsat vermesin. Biz tek başına iktidar diyoruz, hedefi küçük koymuyoruz. Birileri gibi bana 35 yeter, koalisyon yaparız da demiyoruz. Ama birileri koalisyon kurmakla ilgili tasarrufta bulunuyor. Koalisyonların Türkiye’ye ne getirdiği belli, çok şey götürdüğü de belli. Ama biz götürülen değil getirilen, büyüyen Türkiye’yi hedefliyoruz” dedi.


BARAJ İNŞAATI SENE SONU BAŞLIYOR

Hocaköy’ün, İnegöl’ün en eski ve en güzel köylerinden biri olduğunu...