28 / 04 / 2024

Bursa İnşaat Fuarı yarın açılacak!

Bursa İnşaat Fuarı yarın açılacak!

13’üncüsü düzenlenen Bursa İnşaat Fuarı, 9 Nisan’da (yarın) kapılarını açıyor. 12 Nisan tarihine kadar sürecek fuara eş zamanlı 3. Bursa Dekorasyon Fuarı da gerçekleşecek.



Tüyap Bursa tarafından Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD), Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (BURTİMDER) ve Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası işbirliğinde bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Bursa İnşaat Fuarı, 9 Nisan’da (yarın) kapılarını açıyor. 12 Nisan tarihine kadar sürecek fuara eş zamanlı 3. Bursa Dekorasyon Fuarı da gerçekleşecek.


Uluslararası Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı’na 40 binin üzerinde ziyaretçi beklediklerini açıklayan Tüyap Bursa Fuarcılık AŞ. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, ev almak isteyenlerin bu fuarı gezmeden karar vermemesi gerektiğini vurguladı. 


270 firma ve firma temsilciliğinin katılacağı fuarlar kapsamında oluşturulan konut projeleri özel bölümde çeşitli proje maketlerinin beğeniye sunulacağı bilgisini veren Ersözlü, “16 bin konut, bin 600 ofis ve yüzler arsa fırsatı fuara hareketlilik kazandıracak. Öte yandan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Katar, Kuveyt ve Suudi Arabistan’dan gayrimenkul yatırımcıları da fuara katılacak olup, Bursa firmaları ile ikili iş görüşmeleri gerçekleştirecek. Fuarlara 40’ın üzerinde ülkeden de yabancı ziyaretçi bekliyoruz” dedi.


Bursa İnşaat Fuarı ile eş zamanlı gerçekleştirilen ve bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Bursa Dekorasyon 2015 ise, mobilya iç mimarları ile dekorasyon ve aksesuar meraklılarını ağırlayacak.



Dünya


Geri Dön