04 / 05 / 2024

Bursa Modern ödül aldı!

Bursa Modern ödül aldı!

Bursa Modern 2014-2015 International Pıoperty Awards - European ödüllerinde, Sinpaş Bursa Modern Residential Development forTurkey dalında 'Avrupa'nın En Çok Tavsiye Edilen Konut Projesi' ödülüne layık görüldü




Bursa iline ilk kez ödül getirmekten duyduğu gururu ve mutluluğu basın mensupları ile paylaşan Sinpaş GYO Bursa Modern kahvaltıda buluştu. 

Dünyanın sayılı gayrimenkul yarışmalarından birisi olarak kabul edilen, 2014-2015 International Pıoperty Awards - European ödüllerinde, Sinpaş Bursa Modern Residential Development forTurkey dalında 'Avrupa'nın En Çok Tavsiye Edilen Konut Projesi' ödülüne layık görüldü. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacamer yaptığı konuşmada Bursalılara sadece konut değil yaşam kültürü sunduklarım belirterek." Bursa Modern Projesine karar verdiğimizde Bursa'da bu tür konseptler yoktu. Ağırlıklı olaraka apartman site inşaatçıları vardı. Projemizle Bursa'da konsept dönemi başlattık. 

Proje lansmanımızda gösterilen her şey yapılarak taahhüt edilen zamanda projeler teslim edildi" dedi. Sinpaş olarak hedeflerimizden biri müşteri kitlemizin talepleri doğrultusunda kaliteli yaşam sunmaktır diyen Seba Gacamer arz talep doğrultusunda başarılı olduklarını belirtti. Sinpaş GYO'nun borsada konut üzerine odaklanmış en büyük gayrimenkul yatırım ortaklıklarından biri olduğunu belirten Gacamer, 'Sadece konut müşterilerine değil hissedarlara yönelik de taahhütlerimiz oluyor. Biz bu yılı verimlilik yılı ilan ettik ve hedef verirken geçen yılın üzerine çıkacağımızı söyledik. Kasım 2014 itibariyle geçen yılın aynı dönemine göre % 85 lik bir büyüme elde ettik. Son iki ayda da bu ivmeyi arttırarak yılı kapatacağız." dedi. 


DEĞER KATACAK 

Ödülün Bursa'ya layık olduğunu dile getiren Gacamer, ödülün bir örneğini gerçek sahibi Bursa şehrine armağan etmek adına Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Atilla Ödünç'e takdim etti. Ödülü Bursa şehri adına kabul eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Atilla Ödünç yaptığı konuşmada 'Bildiğiniz üzere Londra'da gerçekleştirilen bu ödül töreninde Bursa'da inşa edilen en önemli yapılardan biri olan Bursa Büyükşehir Stadyumu, 'Kamusal Yapılar' kategorisinde ödüle layık görülmüştür. Uluslararası bir platformda şehrimizin adını taşıyan böyle değerli bir konut projesinin de ödül alması bizleri gururlandırmıştır. Ödüllü bu ve bunun gibi projelerimizin şehrimizin değerine değer katacağını düşünüyoruz. Başta Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacamer olmak üzere tüm ekibinizi bu değerli ödülü Bursa miza kazandırdıklarından ötürü tebrik ediyorum.' dedi. 



Bursa hayat


Geri Dön