18 / 05 / 2024

Bursa Modern ödülleri

Bursa Modern ödülleri

Bursa Modern 2014-2015 International Pıoperty Awards - European ödüllerinde, Sinpaş Bursa Modern Residential Development forTurkey dalında 'Avrupa'nın En Çok Tavsiye Edilen Konut Projesi' ödülüne layık görüldü

Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden Endülüs Park'a 2 ödül!

Endülüs Park, inşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak ve özgün projeleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen Şehrin Yıldızları 2016 Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden iki ödül birden kazandı.

Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden LİK Yapı'ya ödül!

LİK YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Tonyalı iş adamı Mehmet Kurt, Şehrin Yıldızları Bursa Gayrimenkul Ödüllerinde büyük ödülün sahibi oldu. "Şehrin Yıldızları 2016 Bursa Gayrimenkul Ödülleri", Bursa'da gerçekleşen görkemli bir törenle verildi.

İMSİAD Elite Ödülleri'ne layık görüldü!

Bursa iş dünyası ve sosyal yaşamın aynası olan Elite Dergisi tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Elite Ödülleri sahiplerini buldu. Yılın En Aktif Sivil Toplum Kuruluşu Ödülü İMSİAD'a gitti.

Sinpaş Bursa Modern'de yüzde 11 fiyat avantajı!

Bursa’nın uluslararası ödüllü ve en büyük tek konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern, sizi tatil köyü konforunda bir hayata davet ediyor.

Bursa Modern ve İstanbul arası 1 saate iniyor!

Bursa’nın en büyük ve Avrupa’dan ödüllü konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern ile İstanbul arasındaki ulaşım süresi, 2015 yılının sonunda tamamlanması planlanan İzmit Körfez Geçiş Proje ve Köprüsü sayesinde 1 saate inecek.

Sinpaş GYO Bursa Modern'den sağlık çalışanlarına destek!

Sinpaş GYO Bursa Modern, sağlık çalışanları ile tıp doktorlarının emeklerini ve başarılarını onurlandırmak amacıyla her yıl düzenlenen “HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri” organizasyonuna destek vererek anlamlı bir katkı sağladı.

Sinpaş HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri'ne sponsor oldu!

Bursa'nın uluslararası ödüllü tek konut projesi SİNPAŞ GYO Bursa Modern ana sponsorluğunda gerçekleşen, "HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri", Metin Uca'nın sunumu ve konuk sanatçısı Işın Karaca'nın sahnesi sahiplerini buldu.

Ulusal Çelik Yapı Tasarım Ödülleri sahibini buldu!

Türk Yapısal Çelik Derneği tarafından düzenlenen 15. Yapısal Çelik Günü’nde Ulusal Çelik Yapı Tasarım Ödülleri de verildi. Bu yıl ödülü almak için 11 proje yarıştı.

Anadolu Harikalar Diyarı'nın 2 binası Mies Ödülleri'ne aday gösterildi!

Anadolu Harikalar Diyarı, mimari yapısıyla da Avrupa'nın en önemli ödülüne aday gösterildi. Mies Van Der Rohe Avrupa Çağdaş Mimarlık Ödülleri'ne aday gösterilen projeler arasında Harikalar Diyarı'nın iki binası da yer alıyor.

ICCI 2014 Enerji Ödülleri sahiplerini buldu!

Enerji sektörünün en önemli organizasyonlarından ICCI 2014 Enerji Ödülleri sahiplerini buldu. Yarışmada Yenilenebilir Enerji Santralleri, Termik Enerji Santralleri ve Verimlilik kategorilerinde 11 ayrı proje büyük ödüle layık görüldü.

DuPont İş Güvenliği ve Sürdürülebilirlik Ödülleri'ne başvurular başladı!

DuPont İş Güvenliği ve Sürdürülebilirlik Ödülleri'ne başvurular başladı. DuPont İş Güvenliği ve Sürdürülebilirlik Ödülleri 2015’in sadece Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgeleri değil; dünya genelindeki tüm şirketlere açık olacağını duyurdu.

Perakende Güneşi Ödülleri 27 Kasım'da açıklanacak!

Perakende sektörünün en prestijli ödülü olarak kabul edilen ve her yıl sektördeki başarılı isimleri ve çalışmaları ödüllendiren 'Perakende Güneşi Ödülleri' 27 Kasım'da sahiplerini bulacak.

Multi Turkey’e Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2014’te 2 ödül!

Multi Turkey Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2014’te 2 ödül aldı. Forum Kayseri ve Forum Kapadokya, Avrupa genelinde en dikkat çeken projelerin yarıştığı Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2014 organizasyonundan ödülle döndü.

Bursa Modern ödülleri Haberi

Bursa Modern ödülleri


Bursa iline ilk kez ödül getirmekten duyduğu gururu ve mutluluğu basın mensupları ile paylaşan Sinpaş GYO Bursa Modern kahvaltıda buluştu. 

Dünyanın sayılı gayrimenkul yarışmalarından birisi olarak kabul edilen, 2014-2015 International Pıoperty Awards - European ödüllerinde, Sinpaş Bursa Modern Residential Development forTurkey dalında 'Avrupa'nın En Çok Tavsiye Edilen Konut Projesi' ödülüne layık görüldü. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacamer yaptığı konuşmada Bursalılara sadece konut değil yaşam kültürü sunduklarım belirterek." Bursa Modern Projesine karar verdiğimizde Bursa'da bu tür konseptler yoktu. Ağırlıklı olaraka apartman site inşaatçıları vardı. Projemizle Bursa'da konsept dönemi başlattık. 

Proje lansmanımızda gösterilen her şey yapılarak taahhüt edilen zamanda projeler teslim edildi" dedi. Sinpaş olarak hedeflerimizden biri müşteri kitlemizin talepleri doğrultusunda kaliteli yaşam sunmaktır diyen Seba Gacamer arz talep doğrultusunda başarılı olduklarını...