02 / 05 / 2024

Sinpaş HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri'ne sponsor oldu!

Sinpaş HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri'ne sponsor oldu!

Bursa'nın uluslararası ödüllü tek konut projesi SİNPAŞ GYO Bursa Modern ana sponsorluğunda gerçekleşen, "HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri", Metin Uca'nın sunumu ve konuk sanatçısı Işın Karaca'nın sahnesi sahiplerini buldu.




Bursa'nın uluslararası ödüllü tek konut projesi SİNPAŞ GYO Bursa Modern ana sponsorluğunda gerçekleşen, "HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri", Metin Uca'nın sunumu ve konuk sanatçısı Işın Karaca'nın sahnesi ile renklenen gala gecesinde sahiplerini buldu! Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekler ile sektöründe her zaman fark yaratan Sinpaş GYO Bursa Modernin ana sponsorluğunda geçtiğimiz cuma akşamı Crovvne Plaza Bursa Convention Center & Therrmal Spa'da gerçekleşti. Altı kategoride 36 ödül, kendi alanında başarıya ulaşmış kişi, kurum ve ekiplere verildi. 

Sinpaş GYO Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekinci ve Sinpaş GYO Bursa Modern Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit İşmen'in hazır bulunduğu gecede, ödül sahiplerini, devlet protokolünün, iş dünyasının, tıp dünyasının ve cemiyet hayatının tanınmış simaları yalnız bırakmadı. Ödül töreni sonrasında Sinpaş GYO Bursa Modem Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit İşmen, Bursa ili ve çevresinde sağlık alanında göstermiş oldukları faaliyetlerden ve desteklerden, aynı zamanda bu geceyi gerçekleştirmelerinde ki özverili çalışmalarından dolayı Bursa Hasvak şubesi adına Başkan Zerrin Özgüle'ye teşekkür plaketi ve Sinpaş GYO özel hediyesini takdim etti. 


Bursa Kent




Geri Dön