17 / 05 / 2024

HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri

HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri

Bursa'nın uluslararası ödüllü tek konut projesi SİNPAŞ GYO Bursa Modern ana sponsorluğunda gerçekleşen, "HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri", Metin Uca'nın sunumu ve konuk sanatçısı Işın Karaca'nın sahnesi sahiplerini buldu.

Sağlıkta köklü değişim! Şehir hastaneleri yerine semt hastaneleri modeline geçilecek!

CHP Milletvekili Dr. Fikret Şahin, seçimleri kazanıp iktidara gelmeleri halinde şehir hastanelerini kamulaştırarak semt hastanesi modeline geçmeyi planladıklarını açıkladı. Şahin, böylece halkın sağlık hizmetlerine daha kolay erişebileceğini savundu.

Başarılı öğrencilere 3 bin 300 TL eğitim desteği! Eğitim desteğinden kimler faydalanacak?

Başarılı öğrencilere 'Başarı Teşvik Programı' kapsamında 3 bin 300 Türk Lirası verileceği belirtildi. Peki programdan kimler faydalanabilir. İşte haberin detayları…

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı? soruları yanıtlarını arıyor. İşte merak edilenler!

İstanbul için plan, proje ve ihalesi devam eden 60 sağlık tesisi var!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'nde İstanbul'a yapılan yatırımları değerlendirdi. Erdoğan, "Sağlıkta 17 bin 534 yatak kapasiteli 66 hastaneden oluşan 163 adet sağlık tesisi inşa ettik" dedi.

Türkiye'nin Kovid-19'la başarılı mücadelesi gayrimenkule güç kazandırdı!

Eylül 2020'de uluslararası yatırımcıya konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 26,8 arttı ve 5 bin 269 oldu. GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, “Türkiye’nin pandemiyle mücadelede başarısı muazzam ilerliyor. Sağlıktaki bu başarı gayrimenkule güç kazandırıyor" dedi.

İkram Göktaş: 22 milyar liralık kira sertifikası ihracını başarıyla tamamladık!

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, Vakıf Katılım’ın son 3 sene içerisinde 98 tertip halinde yaklaşık 22 milyar liralık kira sertifikası ihracını başarıyla tamamladığını söyledi.

Sağlık sektörünün başarısı yabancıya konut satışını artıracak!

Sağlık alanındaki örnek uygulamaların Türkiye üzerindeki ‘güvenli liman’ algısını pekiştirdiğine dikkat çeken DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Salgın sonrası sağlıktaki başarının, daha fazla yabancı yatırımcının Türkiye’ye yönelmesi yönünde bir etki yapacak” dedi.

Başakşehir Şehir Hastanesi, İstanbul’u sağlığın başkenti yapacak!

Başakşehir Şehir Hastanesi, 2020 yılında açılacak. Hastane açıldığında, İstanbul ve Türkiye’yi sağlıkta “merkez” haline getirirken, 2 bin 68 adet sismik izolatörle “Dünyanın En Büyük Sismik İzolatörlü Binası” unvanına da sahip olacak...

Sakarya'ya 47 yeni sağlık tesisi kazandırdık!

Sakarya'da düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Sağlıkta toplam bin 335 yataklı, 17'si hastane olmak üzere, 47 adet sağlık tesisini şehrimize kazandırdık'' diye konuştu.

Başkent'e Sağlık Vadisi kurulacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Başkent'te sağlıkta ilaç, malzeme ve tıbbi cihaz konusunda Ar-Ge ve üretim çalışmalarının yapılabileceği bir "Sağlık Vadisi" kurulacağını söyledi.

Melih Bulu: Sağlık alanında teknopark kuracağız!

İstinye Üniversitesi, sağlıkta Türkiye'nin en rekabetçi üniversitesi olmayı hedefliyor. Rektör Prof. Dr. Melih Bulu, "Sağlık mühendisliği ağırlıklı bir teknopark kuracağız. Burada üretilen cihazları, teknolojileri ve yerli ilaçları dünyaya satacağız" diyor.

Kütahya Şaphane'ye sağlıkta dev yatırım!

Kütahya’nın Şaphane ilçesine dev sağlık yatırımı geliyor. Kütahya Şaphane ilçesine ''Entegre Sağlık Kompleksi'' için yapım çalışmalarına başlandığı bildirildi.

4 yılda sağlıkta devrim yapılacak!

Sağlıkta 2023 hedefleri kapsamında 64 yeni sağlık tesisi daha açılacak. 10 bin kişiye düşen yatak sayısı 28,5’ten 31,2’ye çıkacak...

HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri Haberi

HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri


Bursa'nın uluslararası ödüllü tek konut projesi SİNPAŞ GYO Bursa Modern ana sponsorluğunda gerçekleşen, "HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri", Metin Uca'nın sunumu ve konuk sanatçısı Işın Karaca'nın sahnesi ile renklenen gala gecesinde sahiplerini buldu! Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekler ile sektöründe her zaman fark yaratan Sinpaş GYO Bursa Modernin ana sponsorluğunda geçtiğimiz cuma akşamı Crovvne Plaza Bursa Convention Center & Therrmal Spa'da gerçekleşti. Altı kategoride 36 ödül, kendi alanında başarıya ulaşmış kişi, kurum ve ekiplere verildi. 

Sinpaş GYO Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekinci ve Sinpaş GYO Bursa Modern Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit İşmen'in hazır bulunduğu gecede, ödül sahiplerini, devlet protokolünün, iş dünyasının, tıp dünyasının ve cemiyet hayatının tanınmış simaları yalnız bırakmadı. Ödül töreni sonrasında Sinpaş GYO Bursa...