29 / 04 / 2024

Yalıtım sektörü başarı ödülleri sahiplerini buluyor

Yalıtım sektörü başarı ödülleri sahiplerini buluyor

Yapı Endüstri Merkezi'nin düzenlediği Yalıtım sektörü başarı ödülleri 2009 ödül töreni 27 Nisan Salı günü yapılacak



Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri'nde heyecan devam ediyor. Okur oylamasının ardından Seçici Kurul oylamalarının da tamamlanmasıyla kazananlar belirlendi. Ödüller, 27 Nisan Salı günü Yapı Endüstri Merkezi'nde düzenlenecek Ödül Töreni'yle sahiplerine verilecek.
 
Yalıtım Dergisi tarafından bu sene 7.'si yapılan organizasyon "Yılın Yatırımı", "Yılın Isı Yalıtım Ürünü" ve "Yılın Su Yalıtım Ürünü" kategorileri olmak üzere üç kategoride düzenlendi. "Yılın Ses Yalıtım Ürünü" ve "Yılın Yangın Yalıtım Ürünü" kategorileri ise yeterli sayıda aday olmadığı için iptal edildi. "Yalıtım Bilincine Katkı Özel Ödülü, Yalıtım Dergisi Yazı İşleri kadrosu ile B2B Medya editörler kurulu üyelerinden oluşturulan Organizasyon Komitesi tarafından, 2009 yılı içerisinde yalıtım bilincinin artırılmasına, firmasının ve sektörün gelişimine yönelik yaptığı çalışmalarla kabul ve takdir görmüş kişi, kurum veya kuruluşa verilecek.
 
Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri ile bir önceki yıl yapılan yatırımlar ve piyasaya sunulan yeni ürünler bir arada kamuoyuna sunuluyor. Sektörün gelişiminin her yıl envanterini çıkaran organizasyon, sektördeki ilerlemeyi de gözler önüne seriyor. 
  
Ödül Töreni ve Kokteyl
Yer:                Yapı-Endüstri Merkezi
Yeşilçimen Sok. No:4/430 (Polat Kulesi Yanı)           
Fulya / İstanbul Tel: 0212 266 70 70
Tarih: 27 Nisan 2010 Salı
Ödül Töreni:  17:30 - 18:30
Kokteyl:         18:30 - 19:30


Geri Dön