29 / 04 / 2024

Bursa Modern, sosyal tesisleriyle ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor!

 Bursa Modern, sosyal tesisleriyle ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor!

Bursa’nın en büyük konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern, yerleşik oturma düzeni ve sosyal tesisleri ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşam alanına davet ediyor



Kuzeyin Parlayan Yıldızı Sinpaş GYO Bursa Modern, konuttan öte yaşam alanlarıyla diğer projelerden farkını ortaya koymaya devam ediyor. Yüzde 30’unun konut, yüzde 70’inin yeşil alan ve sosyal yaşam alanı olarak inşa edildiği Sinpaş GYO Bursa Modern, bünyesinde yer alan Büyük Kulüp içerisindeki Score Fitness&Spa iles akinlerine gönüllerince spor yapma keyfini yaşatıyor. 


Büyük Kulüp içerisinde hizmet veren ScoreFitness&Spa, 3 katlı, toplam 5.000 metrekarelik mimari yapısında; TV'li iPod uyumlu son trend fitness ekipmanlarının yanı sıra konusunda uzman eğitmenleri ile butik hizmet anlayışını Bursa’ya taşıyor. Açık yüzme havuzu, olimpik ölçülerden büyük, cam tavanlı kapalı yüzme havuzu, aletli pilates stüdyosu, fit-box, martialarts (kickbox, aikido...) ve kişiye özel dersleri ile ziyaretçilerine tam donanımlı bir spor kompleksi hizmeti sunan ScoreFitness&Spa, aynı zamanda son teknoloji alt yapılarının kullanıldığı sauna, buhar banyosu, dinlenme alanları, hamam ve özel soyunma odaları ile Bursa Modern sakinlerini sağlık dolu bir yaşama davet ediyor. Ebeveynleri spor yaparken, 2-6 yaş arasındaki çocukların KidsClub bölümünde, konusunda uzman ve güler yüzlü eğitmenlerle güzel ve eğlenceli vakit geçirebilecekleri ScoreFitness&Spa’da,kapalı yüzme havuzunda çeşitli yaş grupları için grup aktiviteleri düzenlenip, yüzme dersleri de veriliyor.


Bursa Modern farkıyla ScoreFitness&Spa’da spor yapmak isteyenleri her zaman beklediklerini belirtenBursa Modern Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit İşmen, “Yüzlerce ailenin yaşadığı ve hızla bu sayının arttığı Sinpaş GYO Bursa Modern’de günün yorgunluğunu ve stresini burada spor yaparak atmak için Bursalıları ağırlamak istiyoruz. Eminiz bir daha spordan ve Score Fitness&Spa’dan vazgeçemeyecekler” diyor. 




Geri Dön