03 / 05 / 2024

Bursa Orhangazi'de kamp alanı için arsa tahsisi ertelendi!

Bursa Orhangazi'de kamp alanı için arsa tahsisi ertelendi!

Bursa Orhangazi Belediyesi’nin Haziran ayı Belediye Meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda Kamp Alanı için Dutluca Altında Orhangazi TSO’ya tahsis edilecek arsanın tahsisi ertelendi.



Bursa Orhangazi Belediyesi Haziran ayı Belediye Meclis toplantısı ikinci oturumu gerçekleşti. Bekir Aydın Başkanlığında düzenlenen toplantıda 9 gündem maddesi görüşüldü. 3 komisyondan gelen raporlar meclis toplantısı esnasında meclis üyelerinin talebi ile geri çekildi. Geri çekilen raporlar arasında Kamp Alanı için Dutluca Altında Orhangazi TSO’ya tahsis edilecek arsa ile ilgili madde de yer aldı.

Tuna Gazetesi'nde yer alan habere göre; Meclis toplantısı öncesinde Hürriyet Mahallesi ile Arapzade Mahallesinde bulunan taşınmazlarla ilgili Orhangazi Revizyonu Uyulama İmar Planları ile Dutluca Altında eski futbol sahasını da içeren arazinin Kamp ve Karavan Merkezi yapılmak için Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’na tahsisi konularında bulunan komisyon raporları meclis üyesi İlhan Kılıç’ın talebi ile geri çekildi. 

4 rapor Temmuz ayı meclisinde yeniden görüşülecek. Haziran Ayı Meclis toplantısında bazı müdürlüklerin Görev ve Çalışma Yönetmeliklerinin güncellenmesi maddeleri ile 2019 yılı Evsel Katı Atık Toplanması tarifeleri görüşülüp karar verilecek.


Geri Dön