03 / 05 / 2024

Bursa Osmangazi’deki metruk bina yıkıldı!

Bursa Osmangazi’deki metruk bina yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi,şehirdeki kullanılmayan ve terk edilmiş binaları yıkıyor, böylelikle bu binaların yerine daha yeni yapılar inşa edilebilecek.



Bursa son dönemlerde emlak konut değerlerini en hızlı şekilde yükselen şehirler arasında yer alıyor. Bursa’nın gelişmiş belediyecilik anlayışları, şehirdeki yaşam standartlarını hızlı bir şekilde yükseltmeyi başardı. Fındıktv'de yer alan habere göre, geçtiğimiz dönemlerde başlayan metruk bina projeleri de Bursa’nın başarılı belediyecilik anlayışının bir sonucu olarak hızlı bir şekilde işliyor. Bursa’da birbirinden farklı bölgelerin eşit ve yüksek yaşam, güvenlik ve sokak kalitesi standartlarına sahip olmasını sağlamak için Bursa’da yapılan metruk bina yıkımıyla şehirdeki kullanılmayan ve terk edilmiş binaların ortadan kaldırılmasını hedefleniyor. Böylelikle bu binaların yerine daha yeni yapılar inşa edilebilecek.

Bursa’da yapılan bu tür metruk bina yıkım faaliyetlerinin söz konusu bölgelere ciddi bir yatırım yapıldığı da açık. Özellikle bu tür işlemlerden sonra, işlem yapılan bölgedeki konut satın alma oranı hızlı bir biçimde artarken bu konutların fiyatları da yükseliyor. 


Geri Dön