29 / 04 / 2024

Bursa Podyum Park Yaşam ve Eğlence Merkezi açılıyor!

Bursa Podyum Park Yaşam ve Eğlence Merkezi açılıyor!

Türkiye'nin ilk doğa dostu alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi Podyum Park açılıyor. Arazinin yüzde 70'ini yeşil alana tahsis eden Podyum Park, aynı zamanda Bursa'nın ilk rekreasyon merkezi olma özelliği taşıyor...




Türkiye'nin ilk doğa dostu alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi Podyum Park açılıyor. Arazinin yüzde 70'ini yeşil alana tahsis eden Podyum Park, aynı zamanda Bursa'nın ilk rekreasyon merkezi olma özelliği taşıyor.


Nilüfer Ataevler Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan Podyum Park Yaşam ve Eğlence Merkezi, sosyal donatı alanlarına tanıdığı öncelikle emsallerinden ayrılıyor. Aquapark, tenis kulübü,yürüyüş parkuru, tema parkbiyolojik gölet, mini hayvanat bahçesi, kaykay sahaları, basketbol sahası, starpark, konser salonu ve sinema salonlarıyla vatandaşları çeşitli bir yelpazede sosyal hizmet alanları sunan Podyum Park'ın, 85 dönümlük bir arazi üzerine kurulması planlanıyor.


TÜRKİYE'NİN İLK DİJİTAL SİNEMA SALONU PODYUMPARK'TA


Yap-işlet-devret modeliyle Nilüfer Belediyesi'nden kiralanarak 30 milyon euroluk bir maliyetle Çetin Ceylan ve Aykut Uyanıklar ortaklığında geliştirilen projenin, bin 500 kişiye istihdam alanı sağlaması bekleniyor. Podyumpark aynı zamanda, ilk dijital sinema salonu, ilk "Turizm İşletme Belgeli Eğlence Merkezi" olma gibi pek çok unvanı bünyesinde barındırıyor. Toplamda 9 sinema salonundan oluşan cazibe merkezinin en az 2 salonu dijital sinema salonu olma özelliği taşıyor.


Bursa için bir ilki gerçekleştirmekten onur duyduğunu dile getiren proje ortaklarından Çetin Ceylan, "Projemiz Bursa'da bir ilki oluşturuyor. Spor, eğlence, yeme-içme ve rekreasyon tesislerinden oluşuyor. Geniş bir alanı sosyal donatılara ayırdık. Bunlar tenis kortları, otoparklar ve göletlerden meydana geliyor. 37 bin metrekarelik alanımız ise kiralanmaya müsait vaziyette. 40'a yakın dükkanla vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Dükkanların çoğunluğu lokal ve uluslararası çapta marka haline gelmiş yeme-içme kuruluşları olacak. İnşallah Podyum Park, Bursa'nın önemli bir merkezi haline gelecek. Eylül ayına kadar da tesisi tamamlamış olacağız" diye konuştu.


Birçok spor ve eğlence organizasyonuna ev sahipliği yapacak düzeyde bir mekan oluşturduklarını belirten projenin diğer ortağı Aykut Uyanıklar ise, "Podyum Park sosyal bir proje. Burada bizim için insan öncelikli dolayısıyla bu sosyal projede insanların rahatça gelip dolaşabileceği, sosyal aktivitelere katılabileceği ortamlar oluşturduk. Umarım bu da çok faydalı olur" ifadelerini kullandı.



Bursa Hayat


Geri Dön