16 / 05 / 2024

Turizm İşletme Belgeli Eğlence Merkezi podyum park

Turizm İşletme Belgeli Eğlence Merkezi podyum park

Türkiye'nin ilk doğa dostu alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi Podyum Park açılıyor. Arazinin yüzde 70'ini yeşil alana tahsis eden Podyum Park, aynı zamanda Bursa'nın ilk rekreasyon merkezi olma özelliği taşıyor...

Wayout Turizm İnşaat İşletme Ve Yatırım Limited Şirketi Kuruldu!

Wayout Turizm İnşaat İşletme Ve Yatırım Limited Şirketi Sarıyer’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Emirhan Kılıç tarafından kuruldu.

Esilam Turizm Yatırım İşletme Limited Şirketi Kuruldu!

Esilam Turizm Yatırım İşletme Limited Kadıköy'de Eyüp Hikmet Serim ve Metin Çakır ortaklığında kuruldu!

Vp Turizm İnşaat Taşımacılık İşletme İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Vp Turizm İnşaat Taşımacılık İşletme İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Natalia Drumea, Nurıya Temel, Oksana Taylan ve Oxana Prıtoulenko ortaklığında kuruldu.

Neksus İşletme Organizasyon İnşaat Turizm Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Neksus İşletme Organizasyon İnşaat Turizm Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Neksus İşletme Organizasyon İnşaat Turizm Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beyoğlu yapıldı. 

Cloudconsultancy Turizm Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Cloudconsultancy Turizm Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi  Pendik’te  50 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Mavzer  ve  Mesut Mavzer tarafından kuruldu.

Yalıköy Turizm Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıköy Turizm Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şeherli tarafından kuruldu.

Nurol İnşaat, Nurol GYO'daki paylarını sattı!

Nurol İnşaat'ın Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.nin sermayesinin yüzde 0.86'sına tekabül eden toplam 2 milyon 680 bin Türk Lirası nominal değerli NUGYO paylarının Nurol Otelcilik ve Turizm İşletme A.Ş. Şirketi'ne satışı gerçekleştirildi.

Aben Grup Turizm İşletme Limited Şirketi kuruldu!

Aben Grup Turizm İşletme Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Blent Kaya tarafından kuruldu.

Turizm işletmelerinin kira ödemeleri 6 ay ertelenecek!

TBMM Genel Kurulunda, İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun Teklifi kabul edildi. Buna göre Kültür ve Turizm Bakanlığından belgeli yatırımcılar ve işletmecilerden tahsil edilmesi gereken kira ödemeleri 6 ay süre ertelenecek.

İck Turizm Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

İck Turizm Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Karaarslan ve Cebrail Karaarslan ortaklığında kuruldu.

Doha Otelcilik Turizm İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Doha Otelcilik Turizm İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Celil Ceylan tarafından kuruldu.

Mehmet Nuri Ersoy: Galata Kulesi işletme projesi değil!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasının Ankara'da süren inşaat çalışmalarını inceleyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Galata Kulesi Projesi'nin işletme projesi olmadığını söyledi.

Set İşletme Turizm Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Set İşletme Turizm Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi  50 bin TL sermaye bedeli açıldı.

Turizm İşletme Belgeli Eğlence Merkezi podyum park Haberi

Turizm İşletme Belgeli Eğlence Merkezi podyum park


Türkiye'nin ilk doğa dostu alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi Podyum Park açılıyor. Arazinin yüzde 70'ini yeşil alana tahsis eden Podyum Park, aynı zamanda Bursa'nın ilk rekreasyon merkezi olma özelliği taşıyor.


Nilüfer Ataevler Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan Podyum Park Yaşam ve Eğlence Merkezi, sosyal donatı alanlarına tanıdığı öncelikle emsallerinden ayrılıyor. Aquapark, tenis kulübü,yürüyüş parkuru, tema parkbiyolojik gölet, mini hayvanat bahçesi, kaykay sahaları, basketbol sahası, starpark, konser salonu ve sinema salonlarıyla vatandaşları çeşitli bir yelpazede sosyal hizmet alanları sunan Podyum Park'ın, 85 dönümlük bir arazi üzerine kurulması planlanıyor.


TÜRKİYE'NİN İLK DİJİTAL SİNEMA SALONU PODYUMPARK'TA


Yap-işlet-devret modeliyle Nilüfer Belediyesi'nden kiralanarak 30 milyon euroluk bir maliyetle Çetin Ceylan ve Aykut Uyanıklar ortaklığında geliştirilen projenin, bin 500 kişiye istihdam alanı sağlaması bekleniyor. Podyumpark aynı zamanda, ilk dijital...