28 / 04 / 2024

Bursa Prestij Modern Evleri!

Bursa Prestij Modern Evleri!

Firma: Bak Yapı

Proje: Bursa Prestij Modern

Bursa Prestij Modern Evleri projesi Bak Yapı imzasını taşıyor. 2+1'den 5+1'e kadar daire tiplerinin tasarlandığı Bursa Prestij Modern Evleri projesinin 24 ay sonra tamamlanması planlanıyor.




Bak Yapı Bursa'da yeni projesi  Bursa Prestij Modern  Evleri'ni hayata geçiriyor. Bursa Prestij Modern Evleri projesi 1000 adet daireden meydana geliyor. Bursa Prestij Modern Evleri projesi Ekim ayının sonuna doğru satışa çıkarılacak.


Bursa Prestij Modern Evleri projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut alternatiflerinden oluşuyor. Bursa Prestij Modern Evleri projesi Bursa Havaalanı'na yakın konumda yer alıyor.


Bursa Prestij Modern Evleri teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirlendi. Bursa Yenişehir bölgesinde inşa edilecek olan Bursa Prestij Modern Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılabiliyor.


Bursa Prestij Modern Evleri satış ofisi ile 444 16 99 numaralı telefondan iletişime geçip, Bursa Prestij Modern Evleri projesi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Bursa Prestij Modern Evleri projesi Fen İşleri arazisi üzerinde yükselecek.


Bursa Prestij Modern Evleri iletişim

Telefon: 444 16 99

Web adresi: http://www.bakyapi.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön