28 / 04 / 2024

Bursa'da deniz manzaralı villa ihaleye çıkarılıyor

Bursa'da deniz manzaralı villa ihaleye çıkarılıyor

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bulunan değerli bir taşınmaz, bir borç nedeniyle satışa çıkarıldı. Elmas Sokak mevkisindeki 8.635,51 m² alanlı arazi üzerinde yer alan 17 bloklu bir kompleksten oluşan ve 2 nolu villa niteliğindeki bağımsız bölüm, eşsiz deniz manzarasıyla dikkat çekiyor.



Taşınmazın tapu kaydına göre, Bursa ili Mudanya ilçesi Burgaz Mahallesi'nde bulunan 2081 ada 1 parselde yer alıyor. Bu villa tipi taşınmaz, zemin kat, birinci kat ve çatı katından oluşuyor. Bahçesi müstakil konumda bulunan taşınmaz, sitenin ortak yüzme havuzuna da sahip.

Zemin katta giriş holü, salon, oda, mutfak, tuvalet ve kış bahçesi bulunurken, birinci kata ahşap kaplamalı iç merpenle ulaşılıyor. Bu katta salon, açık mutfak ve tuvalet yer alıyor. Çatı katı ise 2 oda, banyo ve terastan oluşuyor. Toplamda yaklaşık 180 m² kullanım alanına sahip olan taşınmaz, doğalgaz kombi sistemine sahip ve fevkalade bir deniz manzarasına hakim.

İhaleye ilişkin bilgilere, satışın gerçekleşeceği adres olan esatis.uyap.gov.tr üzerinden 2022/333 TLMT. sayılı dosya numarasıyla erişim sağlanabilir.


Geri Dön