18 / 05 / 2024

Buyerturizm geride mağdur tatilcileri bırakarak kayıplara karıştı!

Buyerturizm geride mağdur tatilcileri bırakarak kayıplara karıştı!

Uzun yıllardır turizm alanında faaliyet gösteren Apextour’un kuruluşlarından Buyerturizm’den cruise turu satın alanlar tatil günü yaklaşınca şirket ile iletişime geçmek istedi. Ancak ismi geçen her iki firmanın da yöneticilerine ulaşamadı.




Turizm alanında gemi turlarıyla faaliyet gösteren Apextour’un kuruluşlarından Buyerturizm geride mağdur tatilcileri bırakarak kayıplara karıştı. Tatilciler şokta.


Yaz tatilini cruise (gemi turları) turu yaparak değerlendirmek isteyenler büyük bir şok ile karşılaştı. Uzun yıllardır turizm alanında faaliyet gösteren Apextour’un kuruluşlarından Buyerturizm’den cruise turu satın alanlar tatil günü yaklaşınca şirket ile iletişime geçmek istedi. Ancak ismi geçen her iki firmanın da yöneticilerine ulaşamadı. Şanslarını müşteri hizmetlerinin sağlandığı numaralardan deneyen tatilcilerin telefonlarına da cevap veren olmadı. İddiaya göre ödeme zorluğu çeken şirket kepenk indirdi. Tur satın alanlar da Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’ne şikâyette bulundu. Bayram tatili için de tur şirketinden tatil satın alanların yasal yollara başvurabileceği ifade edildi.   




Hürriyet


Geri Dön