29 / 04 / 2024

Tower Sports'un sahibi Ali Ülker topladığı aidatlarla kayıplara karıştı!

Tower Sports'un sahibi Ali Ülker topladığı aidatlarla kayıplara karıştı!

Beşiktaş'ta, Polat Towerside Alışveriş Merkezi'nde bulunan Tower Sports'un sahibi, 300 kişiden topladığı yıllık aidatlarla kayıplara karıştı



İkitelli’deki bir alışveriş merkezinde de spa ve spor salonu bulunan Hammame adlı şirketinin sahibi Arif Ülker’in spor merkezini bir süre önce türkücü Emrah İpek’ten devraldığı belirtildi.

İşletmeciyle irtibat kuramadıklarını belirten mağdurlar, “Hem paramız gitti hem de spor yapacak yerimiz kalmadı. Artık kime güveneceğimizi şaşırdık” diyerek tepkilerini dile getirdi.

‘Dolandırıcılığın belgesi var’

Mağdurlardan Aysun Karatay şunları anlattı: “6 aylık üyelik yaptım. İlk 2 ay iyiydi. Sonra sular kesilmeye başladı. ‘2-3 gün gelmeyin’ dediler. Daha sonra geldik kapı duvar. Aidatlarını, faturalarını, çalışanlarının maaşlarını ve sigortalarını ödememişler. Biz bunları çalışanlardan öğrendik. 3 ay önce üye oldum. Şimdi yapamadığım sporun parasını paşa paşa ödüyorum. Bazı üyeler 1 yıl için 1200 TL, bazıları 6 ay için 1500 TL, bazı üyeler de yine 6 ay için 1000 TL ödemiş. Bu da dolandırıcılığın bir belgesi olmalı.”

TİMUR TARLIĞ/Milliyet


Geri Dön