29 / 04 / 2024

Büyük UCZ konseptini Sarıyer ve Sancaktepe’de açıyor!

Büyük UCZ konseptini Sarıyer ve Sancaktepe’de açıyor!

Perakende sektöründe farklı konseptleriyle İstanbul’ un çeşitli noktalarında 1275 mağazaya ulaşan UCZ, bugün itibariyle Büyük UCZ konseptini Sarıyer ve Sancaktepe’ de açıyor.Büyük UCZ'den iki yeni mağaza açılışı...




Perakende sektöründe farklı konseptleriyle İstanbul’un çeşitli noktalarında 1275 mağazaya ulaşan UCZ, bugün itibariyle Büyük UCZ konseptini Sarıyer ve Sancaktepe’de açıyor.


1250 adet zorunlu ihtiyaç ürünlerinden 300 ürünün satıldığı UCZ mağazaları hastane ve ilçe merkezlerinde açtığı 7/24 mağazaları ve raf ömür süreleri bitimine yaklaşan ürünlerin satıldığı her ilçeye bir adet olan Çook UCZ mağazaları ile farklılığını sürdürüyor.


UCZ bugün Sarıyer ve Sancaktepe’de 650 ürün satışı ile açmaya başlayacakları ve yıl sonuna dek sadece 150 adet mağaza açmayı hedefledikleri Büyük UCZ ile de zincir mağazalar içinde yeni bir yarışa giriyor.


Büyük UCZ lerin piyasadaki diğer indirim mağazalarından farkının UCZ lerde Büyük UCZ’ye ait hiçbir malının olmayacağı, bütün satılan ürünlerin piyasada bilinen ulusal ve uluslararası markalı ürünlerden oluşacağı belirtiliyor.


UCZ lerin dördüncü konsepti olan Büyük UCZ lerde satılan ürünlerin fiyat rekabeti içinde olacağı markalı ürünü piyasanın en ucuz satılan eş değer ürünü ile satmayı planladığı, UCZ nin depo giderlerinin olmayışının avantajının müşteriye yansıtılması hedefleniyor.


Retail News 


Geri Dön