30 / 04 / 2024

Büyük UCZ mağaza açılışı

Büyük UCZ mağaza açılışı

Perakende sektöründe farklı konseptleriyle İstanbul’ un çeşitli noktalarında 1275 mağazaya ulaşan UCZ, bugün itibariyle Büyük UCZ konseptini Sarıyer ve Sancaktepe’ de açıyor.Büyük UCZ'den iki yeni mağaza açılışı...

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam! Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı! Acil bakın!

Mega kent İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam... Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı... Acil bakın...

Ankara Büyükşehir, 4 ilçede konut, iş yeri ve arsa satacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Çubuk, Sincan ve Mamak'ta yer alan arsa, mağaza ve konutları satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'deki o ihale ile ilgili detaylar...

Akaryakıt Zamları Toplu Ulaşıma Yansıyor: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Ücretlerine Zam Yaptı

Kayseri'de toplu ulaşıma yapılan zamlar, akaryakıta gelen üst üste zamların ardından gerçekleşti. AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentteki toplu ulaşıma yapılan zam kararını duyurdu.

Depremlerde büyük yıkıma uğrayan Hatay nereye kurulmalı? Hatay’da neresi daha sağlam zemine sahip?

Deprem felaketlerinde büyük yıkıma uğrayan şehirlerimizin yeniden imarının bir yıl içerisinde tamamlanması planlanırken, hala artçı sarsıntıların devam ettiği bölgede bu sürecin nasıl işleyeceği şu sıralar en önemli gündem maddesi.

Üç büyük zincirde yarış devam ediyor. Hangisinin kaç marketi var?

Üç büyük indirim zinciri arasında mağaza açma savaşı tam gaz devam ediyor. Şok Marketler, Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bugün yaptığı açıklamada mağaza sayısının 10 bin'e yükselttiğini açıkladı.

İzmir Büyükşehir Belediye binası tartışma yarattı!

Geçtiğimiz sene 30 Ekim'de meydana gelen 6,9 deprem sonrasında hasar alan İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti tartışma yarattı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer binanın yıkılmasını isterken  Mimarlar Odası İzmir Şubesi binanın güçlendirilmesi gerektiğini belirtiyor.

Dünyanın en büyük 'kasasız' mağazası Çin'de hizmete açıldı!

Yazılım şirketi AiFi, Çin’in en büyük kentlerinden Şanghay'da dünyanın en büyük 'kasasız' mağazasını hizmete açtı. Mağazada müşterilerin aldığı ürünler, kameralar tarafından otomatik şekilde tanımlanıyor ve akıllı sepet oluşturuyor

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

Nike en büyük mağazasını ANKAmall AVM'de açtı!

ECE Türkiye tarafından yönetilen ve dünyanın en seçkin markalarıyla birlikte 330’u aşkın mağazasıyla alışveriş tutkunlarının uğrak noktası olan ANKAmall, bu kez de Türkiye’nin en büyük Nike mağazasına ev sahipliği yapıyor.

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'da açtı!

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açtı. Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açılan mağazaya, 1935'te İngiliz emlak kralı Silas Aaron Hardoon'un inşa ettiği Hardoon Art Deco tarzı Nanjing Binası ev sahipliği yapıyor.

Büyük UCZ mağaza açılışı Haberi

Büyük UCZ mağaza açılışı


Perakende sektöründe farklı konseptleriyle İstanbul’un çeşitli noktalarında 1275 mağazaya ulaşan UCZ, bugün itibariyle Büyük UCZ konseptini Sarıyer ve Sancaktepe’de açıyor.


1250 adet zorunlu ihtiyaç ürünlerinden 300 ürünün satıldığı UCZ mağazaları hastane ve ilçe merkezlerinde açtığı 7/24 mağazaları ve raf ömür süreleri bitimine yaklaşan ürünlerin satıldığı her ilçeye bir adet olan Çook UCZ mağazaları ile farklılığını sürdürüyor.


UCZ bugün Sarıyer ve Sancaktepe’de 650 ürün satışı ile açmaya başlayacakları ve yıl sonuna dek sadece 150 adet mağaza açmayı hedefledikleri Büyük UCZ ile de zincir mağazalar içinde yeni bir yarışa giriyor.


Büyük UCZ lerin piyasadaki diğer indirim mağazalarından farkının UCZ lerde Büyük UCZ’ye ait hiçbir malının olmayacağı, bütün satılan ürünlerin piyasada bilinen ulusal ve uluslararası markalı ürünlerden oluşacağı belirtiliyor.


UCZ lerin dördüncü konsepti olan Büyük UCZ...