30 / 04 / 2024

Büyük UCZ sarıyer

Büyük UCZ sarıyer

Perakende sektöründe farklı konseptleriyle İstanbul’ un çeşitli noktalarında 1275 mağazaya ulaşan UCZ, bugün itibariyle Büyük UCZ konseptini Sarıyer ve Sancaktepe’ de açıyor.Büyük UCZ'den iki yeni mağaza açılışı...

Elinde dolar olanlar hazırlanın! Ekimde büyük deprem geliyor! Yer yerinden oynayacak!

Türkiye'de hızla artan enflasyon ile biliklte yükselişe geçen dolar/TL kuru ile ilgili uzmanlardan açıklamalar gelmeye başladı. Ekonomist Selçuk Geçer Ekim ayını işaret ederek, büyük depremin olacağını açıkladı.

Türkiye'nin en büyük 500 şirketi açıklandı! İlk iki sırasında Tüpraş ve THY yer alıyor!

Capital dergisi, Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı listeyi açıkladı. Listenin ilk sırasında yine Tüpraş ve THY yer alıyor.

Tunç Şatıroğlu'nun Açıklamasıyla Büyük Servet Vaat Eden O Yer: Ev Sahiplerine Müjde mi?

Burada evi olanlar çok şanslı çünkü oldukça değerli yerler. Ünlü ekonomist açıklama yaptı ve evi olanlara büyük müjde verdi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu o yer hakkında açıklama yaparak gayrimenkul konusunda önemli tavsiyeler verdi. İşte ev sahiplerine büyük servet vadeden o yer…

Hurda fiyatlarında yer yerinden oynadı! Hurdaya büyük zam geldi! 22 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatlarının yükselişe geçmesi ile bakır hurda fiyatlarında resmen yer yerinden oynadı. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 22 Nisan 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Yer yerinden oynadı! Hurda fiyatları resmen fırladı! 11 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Güncel hurda fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Hurda fiyatlarına son dönemlerde gelen zamlara bugün bir yenisi daha eklendi. Bugün hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 11 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

TOKİ'den ucuz konut bekleyen tam 1 milyon kişiye büyük müjde! Yer yerinden oynayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın açıklayacağı Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin ayrıntıları yavaş yavaş netleşiyor. Merakla beklenen projeyle 1 milyon kişi ucuz konut sahibi olacak...

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden OSB yatırımcılarına yer tahsisi!

Samsun'da, yatırımcılara vergi indirimi, gümrük vergisi muafiyeti, sigorta primi işveren hissesi, döviz ve dövize endeksli kredi gibi desteklerin verileceği ilçelerde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcılarına Samsun Büyükşehir Belediyesinin yer tahsis edeceği belirtildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden İl Sağlık Müdürlüğü’ne yer tahsisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyes,i Ekim ayı birleşim toplantılarında alınan karar doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü’ne sağlık merkezi için yer tahsis edecek. 

Büyükçekmece Albatros Parkı'na otel yapılması mecliste reddedildi!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan son yeşil alanlardan Albatros Parkı CHP'li belediye tarafından imara açılmak istendi. Parkın imar değişiklik planı İBB Meclisi’ne taşındı. 20 katlı binaların inşası için parkı imara açma isteği AK Parti ve MHP'nin oyları ile kabul edilmedi. 

Rönesans İnşaat Türkiye’nin en büyük ilk 10 şirketinden biri oldu! 

RC Rönesans İnşaat, 27 milyar 742 milyon 267 bin TL ciro ile Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı Capital500 araştırmasında 10. sırada oldu...

Tuvana Büyükçınar Demir ev almak isterken 5 milyon TL dolandırıldı!

Ünlü modacı Tuvana Büyükçınar Demir ve eşi, Sarıyer’deki bir inşaat projesinden 5 milyon TL'ye ev satın aldı. İddiaya göre proje hayata geçirilmedi, şirketin içi boşaltıldı ve ödeme yapılmadı.Ünlü çift, dolandırıldıklarını belirtti...

Sarıyer-Büyükçekmece arasına 100 kilometrelik tünel ağı!

AK Parti’nin İstanbul adayı Yıldırım, trafik soruna kökten çözüm üretecek projesini açıkladı. Buna göre, Sarıyer ile Büyükçekmece arasında 100 kilometrelik tünel ağı kurulacak.

Büyük UCZ sarıyer Haberi

Büyük UCZ sarıyer


Perakende sektöründe farklı konseptleriyle İstanbul’un çeşitli noktalarında 1275 mağazaya ulaşan UCZ, bugün itibariyle Büyük UCZ konseptini Sarıyer ve Sancaktepe’de açıyor.


1250 adet zorunlu ihtiyaç ürünlerinden 300 ürünün satıldığı UCZ mağazaları hastane ve ilçe merkezlerinde açtığı 7/24 mağazaları ve raf ömür süreleri bitimine yaklaşan ürünlerin satıldığı her ilçeye bir adet olan Çook UCZ mağazaları ile farklılığını sürdürüyor.


UCZ bugün Sarıyer ve Sancaktepe’de 650 ürün satışı ile açmaya başlayacakları ve yıl sonuna dek sadece 150 adet mağaza açmayı hedefledikleri Büyük UCZ ile de zincir mağazalar içinde yeni bir yarışa giriyor.


Büyük UCZ lerin piyasadaki diğer indirim mağazalarından farkının UCZ lerde Büyük UCZ’ye ait hiçbir malının olmayacağı, bütün satılan ürünlerin piyasada bilinen ulusal ve uluslararası markalı ürünlerden oluşacağı belirtiliyor.


UCZ lerin dördüncü konsepti olan Büyük UCZ...